Aromāti mājām: kas piesaistīs panākumus un kas atbaidīs veiksmi

Ja vēlies uzlabot enerģētiku mājās, lai piesaistītu panākumus mīlestībā, biznesā un kopumā būtu veiksmīgāks un pozitīvāks, tad jāizmanto aromterapijas palīdzība. Speciālisti stāstīja, kuras garšas ir noderīgas un kuras nē.

Vispirms jums vajadzētu runāt par to, kā atgādināt istabu vai visu māju ar jums nepieciešamo smaržu. Šeit ir četri pamata paņēmieni, kas jums palīdzēs. Pirmā ir vīraka kociņi, par kuriem, iespējams, esat dzirdējuši ne reizi vien. Viņu problēma ir tā, ka viņi smēķē, tāpēc pēc to lietošanas un tās laikā ir jāatver logi.

Varat arī dot priekšroku īpašām aromātiskajām lampām. Tie neizdala dūmus, tāpēc mīļotāji tos bieži izmanto, lai piepildītu māju ar patīkamu smaržu.

Daudzi aizdedz aromātiskās sveces, kas arī ir diezgan labs veids, kā piepildīt māju ar patīkamu smaržu, kas uzlabo enerģiju. Problēma ar šādām svecēm ir to augstās izmaksas, lai gan tās kalpo diezgan ilgu laiku.

Varat arī izmantot tieši to, kas smaržo – citrona vai apelsīna mizas, ziedus, garšaugus utt. Jā, šādas smaržas spēks varbūt nav tik spēcīgs, bet tas ir simtprocentīgi dabīgs.

Kādi aromāti uzlabo mājas enerģiju

Faktiski jebkurš dabīgs aromāts uzlabo Qi enerģijas plūsmu efektivitāti. No otras puses, ir svarīgi vienmēr atcerēties, kā tieši tā vai cita smarža ietekmē mūsu dzīvi. Šeit ir daži piemēri:

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

jasmīns nes bagātību;

apelsīns un citi citrusaugļi dod cilvēkiem spēku un būtiski uzlabo mājas enerģiju kopumā;

ingvers , tāpat kā jasmīns, ienes mājā bagātību;

egļu, priežu vai kadiķu aromāti neļauj pozitīvai enerģijai ātri atstāt māju;

piparmētra dzen prom uzkrāto negatīvismu vai negatīvismu, kas saņemts no nepatīkamiem viesiem, turklāt diezgan ātri;

bergamote stabilizē enerģijas plūsmas;

rožu smarža ienes mājā mīlestību un sapratni;

kanēlis aizsargā mājas enerģiju no nejaušas noplūdes;

vērmeles pasargā māju no ļaunajiem gariem un palīdz izdzīt negatīvismu;

Vīraks palīdz meditēt un iedarbojas nomierinoši, kas noder saspringtai enerģijai mājās, izraisot strīdus un konfliktus.

Kādus aromātus nevajadzētu lietot

Šeit ir svarīgi ņemt vērā, pirmkārt, savu fizioloģisko neiecietību . Ja jums pret kaut ko ir alerģija vai kāds aromāts jums neder pēc ārstu ieteikumiem un brīdinājumiem, tad pats par sevi to nevajadzētu lietot.

Tāpat bioenerģijas jomas eksperti īpašu uzmanību pievērš konkrētas garšas “dabiskumam”. Ir daudz sveču vai vīraka kociņu, kas ir piesūcināti nevis ar īstu smaržu, bet gan ar tā ķīmiski atvasinātu ekvivalentu. Protams, šādas nūjas pozitīvi neietekmē mājas enerģiju, turklāt nav zināms, kā tās ietekmē cilvēka veselību.

Un eksperti neiesaka jaukt kopā daudz smaku . Divus vai maksimums trīs ir diezgan pieņemami lietot vienlaikus, taču noteikti nav vērts taisīt vairāk aromātu “sodziņu”, jo tie vienkārši neitralizē viens otru un zaudē spēku.

Papildus aromātam mājām ir noderīgi arī izvēlēties pareizo parasto smaržu. Tas palīdzēs jums palielināt savu enerģiju un harizmu, kas noder mīlestībā un saskarsmē ar cilvēkiem kopumā.

Leave a Comment