Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Vēzis

Otrais pavasara mēnesis dos Vēžiem iespēju kļūt labākiem un paplašināt savu ietekmes sfēru. Lai to izdarītu, jums jānodarbojas ar garīgo praksi, kas palīdzēs jums saprast sevi un atrast atbildes uz jūsu jautājumiem. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu attīstīt savu intuīciju – ļoti drīz viņiem būs jāizdara svarīga izvēle, un tikai sirds balss norādīs pareizo ceļu.

LASI ARĪ: Skūpsts sapnī: ko tas nozīmē?

Lauva

Lauvai sākas mēnesis ar panākumiem un uzvaras palīdzēs apkopot uzdevumu sarakstu vai vēlmju karti. Astrologi iesaka piešķirt kādu laiku plānošanai. Tas palīdzēs novērst nepatikšanas un kaitinošas kļūdas, kā arī koncentrēties uz būtiskajiem jautājumiem. Neliels gastronomiskais ceļojums uz slavenajām vietējās pilsētas vietām vai patīkami vakari ar saviem mīļajiem pie galda spēlēm, palīdzēs paaugstināt garastāvokli.

Jaunava

Pārsteidzoši, pavasara saasinājums uzbruks Jaunavai vēlāk, aprīlī. Laika gaitā viņas gaida noslēpumaini un ļoti bagāti notikumi viņu personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka izmantot sniegtās iespējas, neatteikties no sanāksmēm, jauniem projektiem un neparastiem priekšlikumiem. Jo daudzveidīgāka ir dzīve, jo labāk. Jaunavas, kas ir apņēmušās nopietnām un ilgstošām attiecībām, var interesēt uzzināt, kuri iekštelpu augi piesaista mīlestību un laimi.

Svari

Aprīlī, saskaņā ar astrologu prognozēm, Svari kļūs par likteņa luteklīšiem. No tā relaksējas, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem varētu sastādīt svarīgu lietu sarakstu un ievērot plānu. Laika pārvaldība neļaus atpūsties un izkļūt no grafika. Lai šajā mēnesī piesaistītu labu veiksmi un iegūtu zvaigžņu atbalstu, varat izmantot talismanus. Jūs to varat izdarīt pats un runāt par labu veiksmi un labklājību.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Skorpions

Aktīvajiem Skorpioniem būtu jāuzlādējas ar pozitīvām emocijām, sazinoties ar patīkamiem un veiksmīgiem cilvēkiem. Jaunas paziņas, patīkamas laika pavadīšanas iespējas un patiesas sarunas palīdzēs atbrīvoties no daudzām izdomātajām bailēm un negatīvām programmām. Lai ātri pielāgotos vēlamajam tempam un panāktu panākumus interesējošās jomās, Skorpions var izmēģināt īpašu meditāciju. Tas palīdzēs atjaunot enerģiju un sākt virzīties uz priekšu ar jauniem spēkiem.

Strēlnieks

Astrologi iesaka Strēlniekiem pievērst uzmanību sev, jo īpaši viņu personīgajai un garīgajai izaugsmei. Pašizglītība paplašinās redzesloku, un garīgā prakse palīdzēs risināt iekšējās pretrunas un palielinās pašapziņu. Aprīlis ir ideāls laiks, lai īstenotu drosmīgas idejas un sasniegtu vērienīgus mērķus, galvenais ir ticēt jūsu panākumiem un nebaidīties no pārmaiņām.

Mežāzis

Aprīļa vējš radīs ilgi gaidītās izmaiņas, lai gan ne visas no tām var saukt par pozitīvām. Lai negribēti nekļūt par apstākļu ieslodzīto negatīvo astroloģisko tendenču dēļ, Mežāzim ir ieteicams saglabāt pazīstamus krastus, neatkāpties no galvenajiem mērķiem. Sastādīts mēneša plānu saraksts būs ļoti noderīgs. Izbēdziet no problēmām, atbrīvojiet tvaiku, maziniet stresu un vienlaikus stipriniet imūnsistēmu ar regulāru apmācību.

LASI ARĪ: Alveja mājā: auga pazīmes un burvju īpašības

Ūdensvīrs

Lieliska mācība Ūdensvīram šajā mēnesī būs atjaunināt savu sociālo loku. Astrologi stingri iesaka klausīties jūsu intuīciju. Sirds balss pateiks, kurš ir draugs un kurš ir ienaidnieks. Atbrīvošanās no toksiskām attiecībām un nepatīkamiem cilvēkiem būs jaunas dzīves sākums. Taču šādas saziņas turpināšana var sabojāt biolauku, padarot Ūdensvīru neaizsargātu pret negatīvām tendencēm un nelabvēļu ietekmi.

Zivis

Ar aprīļa sākumu ir ieteicams, lai Zivis aizmirst par visiem strīdiem, ķildām un konfliktiem. Jums būs jāatrod spēks, lai piedotu visiem likumpārkāpējiem. Tas ir nepieciešams, lai atbrīvotos no pagātnes, atjaunotu enerģiju un kļūtu laimīgāki. Pretējā gadījumā negatīvās emocijas būs ilgstoša un problemātiska perioda sākums, kas var ilgt gandrīz līdz gada beigām. Planētas dos labu veiksmi labvēlīgiem un simpātiskiem cilvēkiem, kas nozīmē, ka Zivīm jāatceras iepriekš izteiktie solījumi, nevis jāatliek to izpilde.

avots: esotericblog

Leave a Comment