Kas neļauj jums kļūt laimīgākam: 13 domas, kas atgrūž veiksmi

5. Nesūdzies visu laiku. Cilvēki, kuri pieraduši pie katras izdevības “raudāt vestē”, bieži zaudē pat tuvākos cilvēkus. Pārstāj uztraukties par mazāko iemeslu, apgrūtināt sevi un apkārtējos ar savām nepatikšanām. Vienaldzības deva nekad nevienam nav kaitējusi.

6. Nekritizē visu un visus. Tici man, tu neesi tik ideāls cilvēks. Nekas nedod jums tiesības kritizēt un nosodīt visu, ko redzat un dzirdat. Iedomājieties, ka kaut kas, ko jūs uzskatāt par bezgaumīgu, kādam sagādā lielu prieku. Iemācieties cienīt sevi un apkārtējos cilvēkus.

7. Necenties pievērst sev uzmanību. Unikalitāte, mobilitāte un zināšanas daudzās jomās palīdzēs realizēt sevi bez lielīšanās. Kā teica mūsu senči, “dari lietas klusumā”. Pret tavām uzvarām un sasniegumiem izturēsies ar cieņu, bet tukšiem vārdiem – ne.

8. Nebremzē pārmaiņas. Dzīvē pastāvīgi kaut kas notiek, un pārmaiņas ir šī procesa neatņemama sastāvdaļa. Viņi palīdz kļūt labākiem, apgūt jaunas lietas, uzlabot savu darbu un jebkuru darbību. Pārmaiņas ir kārtībā.

9. Nemarķē. Pirms runāt par personu un notikumu, iepazīstieties ar viņiem tuvāk. Virspusēji spriedumi bieži vien ir kļūdaini, un pirmais viedoklis var radikāli mainīties, ja iedziļināsies procesā un komunicēsi. Atveries jaunajam, izpēti pasauli visā tās pārpilnībā, un tev vairs nebūs vēlmes uz to skatīties caur aklumiem.

Lasi arī: Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Lasi arī: Spēcīgi amuleti pret naudas zaudēšanu: makam, darba galdam un kabatai

10. Nekavējies pagātnē. Tas, kas ar tevi notika reiz, ir pagātnes formā. Dzīve virzās uz priekšu, tāpēc, ja jūs aizķeraties atmiņās, jūs riskējat aizmirst, kas ir tagadne. Viss, kas jums ir, ir šeit un tagad.

11. Neļauj bailēm tevi kontrolēt. Sāciet saprast, ka lielākā daļa baiļu ir ilūzija. Bailes ir šausmīgākas, jo vairāk enerģijas tu dod, lai tās pabarotu. Iesaistieties sevis izzināšanā, ar meditācijas palīdzību nokļūstiet baiļu izpausmes būtībā  un izravējiet šo negatīvo izpausmi no dvēseles.

12. Nevajag visu laiku attaisnoties. Noskaidrojiet, kas jūs traucē, un esiet godīgs pret sevi. Nekāds attaisnojums nebūs vajadzīgs, ja par iespējamām nepatikšanām brīdināsiet laikus. Nespēja pildīt solījumu, piemēram, neatņem jums atbildību. Tāpēc, lai neattaisnotos un nenosarktu, jau laikus pārdomā visus riska faktorus.

13. Nedzīvo pēc stereotipiem un uzspiestiem uzskatiem. Neveiksmes dzīvē bieži piedzīvo tos, kuri cenšas dzīvot tā, kā viņiem teica. Bet, ja kotletes ir labas Sašai, tad salāti ir labāki par Ļenu. Saprotiet, ka katra cilvēka dzīve ir unikāla un iet pēc sava plāna, neatkārtojoties. Pārtrauciet domāt ar kāda cita galvu un pieņemt lēmumus, ar kuriem jūs neesat apmierināts. Iespējams, tevī ir izcils mākslinieks, taču sabiedrība tavā vietā ir nolēmusi, ka virpotājs ir vispieprasītākā profesija.

Dzīve ir visdārgākā dāvana. Netērējiet to sīkumiem, sliktam garastāvoklim un slinkumam. Pasaulē ir neiedomājami daudz interesanta, neidentificēta un neizpētīta. Jūs gaida ceļojumi, mīlestība un laime. Iemācieties kontrolēt sevi, savas domas un dusmas. Ļaujiet pozitīvai enerģijai cirkulēt sevī un ap jums. Izveidojiet savu labāko iekšējo pasauli.

Leave a Comment