Kas tevi satrauc, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Jūsu lielākā problēma dzīvē ir neapmierinātība un vilšanās ar apkārtējiem cilvēkiem, īpaši tiem, kuri jūs interesē. Jūs vienmēr vēlaties būt noderīgi citiem. Tomēr jūs liekat pārāk daudz cerību uz sevis. Jūs nevarat iepriecināt ikvienu, ar kuru jūs sastopaties savā dzīvē. Un, kad jūs to nedarāt, jūs patiesi uztraucaties.

LASI ARĪ: Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Jūs uztraucaties, kad jūs domājat par iespēju, ciest neveiksmi, un neattaisnojiet to, ko jūs sagaidāt no sevis. Jums ir tendence sevi maldināt. Tomēr, ar visām šīm lielajām cerībām, jūs arī sev izvirzījāt lielas vilšanās. Un tas ir tas, kas jūs patiesi biedē; un nespēja izpildīt savus standartus un cerības.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jūs vienmēr uztraucaties, kad lietas nav plānotas. Jaunavas vienmēr ir ļoti rūpējas par to, lai lietas notiek kā plānotas. Tomēr, ja dzīve liek jums veikt vairākus spontānus pagriezienus, jūs apjūkat. Jūs vēlaties pārliecināties, ka jums ir pilnīga kontrole pār situāciju.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari vienmēr satraucas. Viņi netiek galā ar konfliktu. Jūs esat patiess miera nesējs. Un, kad jūsu dzīves līdzsvars vai harmonija ir traucēta, jūs patiešām esat apbēdināti; un jūs nezināt, ko ar to darīt. Tāpēc jums ir tendence pēc iespējas izvairīties no drāmas un konfrontācijas.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Skorpions (23. oktobris – 22. novembris)

Jūs esat patiesi noraizējies, kad jūs zināt, ka jums melo. Patiesība jums ir ļoti svarīga. Jūs esat dabisks skeptiķis, jo jūs zināt, cik grūti ir būt godīgiem šajā mūsdienu laikmetā. Jūs esat tas, kurš vienmēr grib patiesību no cilvēkiem; bet vienmēr ir gatavs nodevībai no ārpuses. Un nenoteiktība liek jums tiešām uztraukties.

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Jūs ienīstat, ka jums ir jākoncentrējas uz laiku. Jūs vienmēr vēlaties darīt visu savā tempā. Jūs ienīstat, kad jūs steidzina. Jūs ienīstat stingru grafiku. Tieši tāpēc jūs esat prognozētājs. Jums patīk atlikt lietas līdz pēdējai minūtei. Un tad jūs varat vienkārši apjukt no uzkrātajām lietām, kas jādara.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Jūs esat ļoti noraizējies par naudas apjomu un panākumiem jūsu karjerā. Jūs sapņojat par perfektu profesionālo dzīvi. Jūs varat izdarīt lielu spiedienu uz sevi, lai gūtu panākumus.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Jūs patiešām uztraucaties par nepieciešamību „iederēties” komandā. Jūs pilnīgi saprotat un akceptējat savu ekscentriskumu. Jūs zināt, ka jūs neesat tieši persona, kas seko pūlim. Jūs esat pionieris, un dažreiz jūs zināt, ka jūsu ekscentriskā daba var būt liels šķērslis daudziem cilvēkiem. Jūs bieži baidās dalīties savās domās.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Jūs esat ļoti rezervēts cilvēks; tāpēc jūs visvairāk uztraucaties par sociālo situāciju augsto spiedienu. Tas nenozīmē, ka jums nepatīk cilvēki. Jums ir tendence būt nomāktiem, kad jūs ieskauj liela cilvēku grupa. Tāpēc lielas cilvēku grupas liek jums nervozēt.

avots: esotericblog

Leave a Comment