Kas vīriešiem sievietēs šķiet nepievilcīgs? Šo ieteiktu ņemt vērā!

 

Kad tu esi piedzērusies

Vīrieši sievietes, kuras regulāri ir “pālī”, uzskata par nepievilcīgām. Dzeršana nav pievilcīga, un nostāvēt nevarošas sievietes vispār nav uzmanības vērtas. Kurš gan gribētu redzēt pieaugušu sievieti mētājamies pa zemi pārbāztā klubā? Mazliet iedzert ir pavisam normāli, tikai ir jāzina mērs!

Kad tu esi skaļa

Vairākumā gadījumu skaļas sievietes ir kaitinošas – vispār skaļi cilvēki ir kaitinoši. Un neviens cilvēks nevar panest, ka viņam blakus ir kāds, kurš nepārtraukti bļaustās.

Kad tu esi negatīva

Negativitāte ir nepievilcīga, lai arī no kāda dzimuma puses tā nāktu, tomēr kaut kādā ziņā sievietes ir kaitinošākas, kad ir negatīvas. Ja sieviete visu ienīdīs, par visu izteiksies negatīvi, vīrieti tas noteikti nepiesaistīs. 

Kad tu esi nepacietīga

Nevienam nepatīk lēni cilvēki, tomēr dažreiz ir jāmāk piekāpties. Sākot vien ar to, ka tev 10 reizes tiek atgādināts, ka restorānā jāierodas pulksten sešos un beidzot ar to, ka tava 5 minūšu nokavēšanās ir izraisījusi scēnu. Cilvēkam ir jābūt pacietīgākam – dažkārt arī nākas iemācīties tādam būt – pamēģini!

Kad tu esi mele

Nu kuram gan patīk meļi? Tomēr sievietes ir daudz labākas meles nekā vīrieši, tādēļ tas ir īpaši nepievilcīgi un kaitinoši. Dažkārt sievietes melo pat par nesvarīgām lietām, kas izraisa ļoti lielu nepatiku pret cilvēkiem. 

Kad tu “zini visu”

Sievietes bieži uzvedas tā, it kā zinātu pilnīgi visu. “Es zinu, ka tu esi man neuzticīgs”, bieži noveļ visas šīs zināšanas uz intuīciju, tomēr tikai vīrieši zina, cik bieži viņas izsaka kļūdainus minējumus. Šis viszines tēls vīrietim šķiet ļoti nepievilcīgs (protams, ja nav pamatots!).

Avots: topratedviral.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris no Mālupes pagasta. Saite ir šeit: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vēl ļoti nepatīk, ja neņem mutē kā var apskatīt klātpieliktajā video. ar beigšanu starp pupiem un uz sejas.

Leave a Comment