Ko dara un kā uzvedas katrs Zvaigžņu zīmju pārstāvis alkohola reibumā

Lauva

Piedzēries Lauva gandrīz neatšķiras no prātīga, izņemot to, ka viņa balss kļūst skaļāka un manieres vēl karaliskākas. Lauvas īpatnība reibuma stāvoklī ir tā, ka desmitajā aplī viņš var bez apstājas runāt par savām uzvarām, sasniegumiem un mērķiem dzīvē.

Jaunava

Jaunava iziet trīs alkohola reibuma stadijas. 1. posms – “Es esmu tik piedzēries”, 2. posms – “Es jūs visus mīlu”, 3. posms – “Kur ir aspirīns.” Zemes zīme, ar zemes problēmām, domām un sajūtām, kuras atbrīvojas pēc pirmās glāzes.

Svari

Svari reibuma stāvoklī kļūst izlēmīgāki un skaidri zina, ko vēlas. Viņi beidzot atrod harmoniju un sirdsmieru, pēc kā viņi pastāvīgi tiecas prātīgā stāvoklī.

Skorpions

Skorpions zina, kā dzert, un vēl labāk, viņš zina, kā dzert. Šīs plejādes pārstāvis nereti kļūst par uzņēmuma dvēseli un vada visu dzeršanas procesu, vienlaikus dzerot vienlīdzīgi ar visiem. Tikai ballītes beigās izrādās, ka viņš palika visprātīgākais un prātīgākais.

Strēlnieks

Strēlnieks pēc pakāpes ir radījums, kas nav līdz galam skaidrs. Sākumā viņš stāsta, cik forša dzīve izvērtusies un laimīgs, bet pēc trešās glāzes sāk raudāt vestē un dēvēt sevi par neveiksminieku.

Lasi arī: 26 gadu vecumā, uzlecošas metalcore grupas ģitārists dodas mūžībā pēc cīņas ar “pastāvīgu smadzeņu miglu”

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Mežāzis

Mežāži reibuma stāvoklī kļūst atvērtāki un atklātāki. Esot prātīgs, jūs reti redzat, kā viņš visiem izsaka komplimentus, atzīstas mīlestībā un smejas par stulbiem jokiem.

Ūdensvīrs

Piedzēries Ūdensvīrs ir progresa dzinējspēks. Tādos brīžos pasaulē notiek zinātniski atklājumi, tiek rakstīti izcili darbi un darītas stulbas lietas. Un viss tāpēc, ka zem ūdensvīra grāda nāk mūza.

Zivis

Zivis reibuma stāvoklī ir briesmas. Šīs radības vienā vakarā spēj paveikt visu, ko spēj visas Zvaigžņu zīmes kopā. Viņu emocionalitāte vienkārši apgāžas.

Leave a Comment