Ko dara un kā uzvedas katrs Zvaigžņu zīmju pārstāvis alkohola reibumā

Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis uzvedas reibumā? Izrādās, ka tie atklāj pavisam citas būtības un rakstura iezīmes. Uzziniet, kā alkohols ietekmē dažādu zvaigznāju pārstāvjus mūsu rakstā.

Auns

Auns reibumā spēj paveikt neticamas lietas. Dzert kopā ar viņu ir bīstami, jo vienmēr var sagaidīt kādu nozveju vai negaidītu ballītes pavērsienu.

Vērsis

Vērsis visas ballītes laikā visiem apliecinās, ka ir pilnīgi prātīgs, neskatoties uz lielo alkohola daudzumu, ko izdzer. Jums nevajadzētu viņu pārliecināt par pretējo, ļaujiet viņam izklaidēties! Kad Vērsis ir piedzēries, viņš ir gatavs paņemt no dzīves visu, lai reibuma stāvoklī no viņa varētu sagaidīt jebko.

Lasi arī: 26 gadu vecumā, uzlecošas metalcore grupas ģitārists dodas mūžībā pēc cīņas ar “pastāvīgu smadzeņu miglu”

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Kad Dvīņi dzer, parādās viena no viņu divējādajām dabām. Lūk, kā paveicies: šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var būt mīļi un laipni visu vakaru, vai, gluži otrādi, var sarīkot atklāsmju vakaru un katram klātesošajam klātienē pastāstīt, ko par katru domā.

Vēzis

Vēzis alkohola reibumā ir atbrīvots un parāda savu patieso būtību. Tātad, ja jūs pazīstat Vēzi desmit gadus, bet neesat redzējuši viņu piedzērušos, jūs viņu īsti nepazīstat.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment