Šīs metodes palīdzēs piesasitīt bagātību un atrisināt daudzas problēmas jūsu dzīvē!

Tautā ir milzīgs daudzums naudas zīmju un māņticību, kas veidojušās daudzu simtu gadu laikā un sasniegušas mūsu laiku.

Arī mūsdienās, paši nemanot, pieturamies pie senajiem naudas apiešanas noteikumiem un ticam maģiskiem naudas piesaistes rituāliem.

Pēdējā rakstā mēs runājām par naudas zīmēm, kas palīdz palielināt finanses. Papildus zīmēm ir daudz vairāk uzskatu un rituālu, kas palīdzēs uzlabot jūsu materiālo labklājību. Par viņiem būs stāsts…

Naudas piesaistīšanas rituāli ir diezgan vienkārši un sastāv no ikdienas sīkumiem, ko mēs darām katru dienu. Atkritumus nedrīkst izvest no mājas pēc saulrieta un pirms saullēkta.

Tika uzskatīts, ka bagātība pametīs māju kopā ar naktī izmestajiem atkritumiem.

Vai ievērojat, kādā stāvoklī atrodas jūsu slota? Novietojiet to ar mešanas daļu uz augšu, tad nauda ieplūdīs jūsu mājās.

Lasi vēl: Vai Tu zini, kāda suņu šķirne Tev ir vispiemērotākā saskaņā ar Tavu dzimšanas datumu?

Atrast naudu uz ceļa ir liels panākums! Tomēr to nevajadzētu attiecināt uz debesu mannu. Ar naudas atradumiem uz ceļa jābūt uzmanīgiem.

Pirmkārt, kāds var pazaudēt šo naudu. Otrkārt, tie var tikt bojāti. Jebkurā gadījumā sena māņticība vēsta, ka, paņemot atrasto naudu sev, tu nolemsi sevi citu nelaimēm, kas vajāja tās īpašnieku.

Ja kārdinājums ir pārāk liels, un jūs joprojām pacēla no zemes atrasto naudu, tad tā ir jāattīra no svešas enerģijas. Visefektīvākais veids ir ielikt maisiņā un ievietot saldētavā.

Un vislabāk tos iztērēt uzreiz. Tad viņu iepriekšējā īpašnieka enerģijai nebūs laika pārņemt jūs.

Kopš seniem laikiem tika uzskatīts, ka spogulim piemīt noteiktas maģiskas īpašības. Ir zīme, ka, piekarinot spoguli pusdienu galda priekšā, bagātība ģimenē pieaugs.

Tas izskaidrojams ar to, ka uz galda guļošais ēdiens atspīd spogulī un līdz ar to dubultojas. Tukšos konteinerus nevar novietot uz galda. Tas galvenokārt attiecas uz pudelēm. Tukšs pudelē – tukšs uz galda.

Vecās zīmes rada jaunus uzskatus. Viss mainās: nauda, ​​tās glabāšanas veidi, attieksme pret to. Šodien mēs varam ar pārliecību teikt, ka naudas zīmes patiešām darbojas.

Lasi vēl: Kā redzēt pravietisku sapni?

Galu galā, ja tie nedarbotos, jauni uzskati neparādītos. Kādām zīmēm mēs šodien uzticamies?

Tavā makā vienmēr vajadzētu palikt vismaz vienai monētai. Pat ja visi jūsu ietaupījumi ir glabāti kartē, neesiet slinki atstāt vismaz piecas kapeikas sava maka iekšējā kabatā.

Monētas enerģija uzlabos jūsu finansiālo stāvokli.

Nauda ir jātur pilnīgā kārtībā. Izplatiet tos pēc nominālvērtības un valūtas. Dolārs pret dolāru, eiro pret eiro, rublis pret rubli.

Sarkanās lentes gabalu varat glabāt makā. Sarkana ir enerģijas un kustības krāsa. Lente simbolizēs naudas plūsmu. Redziet, kļūt bagātam nav tik grūti, ja ievērojat dažus vienkāršus padomus!

Leave a Comment