Ko īsti nevajadzētu uzņemties Zvaigžņu zīmēm: darbi, kas ir pretrunā ar tevi

Lauva

Lauvām ir jāizvairās no dzīves jomām, kas ietver zināšanas eksaktajās zinātnēs. Tur nevarēsi visiem parādīt, ka esi labākais, jo jebkurš strīds tiek atrisināts. Tas nav tavs aicinājums — labāk dodies tur, kur ar spītību un lepnumu vari pierādīt savu viedokli.

Jaunava

Ja jūs sapņojat kļūt par matemātikas skolotāju, tad labāk atsakieties no tā. Kopumā skolotāja karjera nav paredzēta Jaunavām. Viņi var nogalināt skolēnu vai studentu, iedurot viņu ar pildspalvu. Jaunavām arī nevajadzētu strādāt tur, kur valda liekulība. Izlasiet mūsu rakstu par savtīgākajām zvaigžņu zīmēm. Tas palīdzēs Jaunavām atšķirt labos cilvēkus no sliktajiem.

Svari

Jebkurš darbs un jebkura darbība, kas saistīta ar svarīgu lēmumu pieņemšanu, Svariem ir kontrindicēta. Izvēles priekšā viņi sāk trīcēt no bailēm. Tomēr, ja vēlaties rūdīt savu raksturu, varat izlemt par jebko, taču esiet gatavs strādāt pie sevis.

Skorpions

Skorpioniem nevajag lieki komandēt cilvēkus. Jūs varat būt priekšnieks, bet ar diezgan lielu varbūtību visi un visi jūs ienīdīs. Skorpioni ir tie, kuri domā, ka viņu aicinājums ir pasaules kundzība, taču tas tā nebūt nav.

Strēlnieks

Strēlnieks kategoriski nevar darīt to, ko citi vēlas no viņiem. Tas liks viņiem justies kā marionetēm un cilvēkiem, kuru dzīvības ir iznīcinātas nelabojami. Viņi ir labi skolotāji, bet ne skolēni.

Lasi arī: Šamanisms: 20 laimīgas dzīves noteikumi

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Svari pārstāvjiem

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu izvairīties no prioritāšu maiņas, kā arī no visa, kas var mainīt viņu dzīvi, apgriežot visu kājām gaisā. Mežāžu antivokācija ir vientuļnieka vientuļā dzīve. Mežāzis vislabāk jūtas uzticamā vietā ar uzticamiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Vai vēlaties redzēt visnožēlojamāko Ūdensvīru pasaulē? Paskatieties uz kādu, kurš atdeva savu dzīvību, kalpojot kādam vai kaut kam. Kopumā šie cilvēki ir brīvprātīgi un pašpietiekami, tāpēc viņiem vislabāk ir izvairīties no darba, kas saistīts ar pakalpojumu sniegšanu: viesmīļi, bārmeņi, ārsti utt.

Zivis

Zivīm patīk brīvība. Kurš viņu nemīl? Pēdējais, kas Zivīm patiks šajā dzīvē, ir strādāt birojā no 8 līdz 6 visas 5 dienas nedēļā. Šī Zvaigžņu zīme ir lemta ciešanām, ja to ieskauj cilvēki, kas ir augstāki par viņu. Zivis ir murgainākās militārpersonas.

Leave a Comment