Ko likt uz Jaungada galda, neskaitot Olivjē un Siļķi kažokā, lai pārsteigtu izvēlīgos viesus ar savu kulinārijas talantu

3.Cūkgaļu ietin rullī. Uz vairākām šķēlītēm liek bekonu un tagad rullīti ietin bekonā. Cep gaļu līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 35 minūtes. Būtu jauki pievienot arī pāris timiāna zariņus.

4.Mērce labi sader ar jebkuru krāsnī ceptu gaļas ēdienu. Pagatavosim to pannā. Lai to izdarītu, uzkarsē un ielej sausu baltumu, kas sajaukts ar balzamiko etiķi. Vajadzēs arī pāris gramus sinepju. Ļaujiet šķidrumam iztvaikot 10 minūtes un iemetiet sviesta gabalu. Sāli, piparus un pāris minūtes, lai mērce sabiezē. Ielejiet to atsevišķā traukā un pasniedziet kopā ar atdzesētu, bet vēl siltu rullīti.

Gaļa izskatās lieliski. Un šķērsgriezumā tas ir absolūti krāšņs. Tam piestāvēs jebkurš garnīrs pēc jūsu gaumes . Piemēram, standarta kartupeļu biezenis būs piemērots. It īpaši, ja to papildināsi ar šo raksturīgo mērci.

Arī grilēti dārzeņi uzlabos ēdiena kopējo ēstgribu kvalitāti. Nevajadzētu to sajaukt ar zivju ēdieniem, jo ​​tie ar savu klātbūtni pārāk atšķaida garšu. Ja veikalā varat atrast mazu konservētu kukurūzas vālīti, ļoti iesakām ar tām izmēģināt cūkgaļu. Tas ir tā vērts.