Vīrietis sarunas laikā neskatās acīs: ko tas nozīmē

Skatiens tieši acīs ir praktiski mīlestības apliecinājums. Bet ko darīt, ja vīrietis sarunas laikā neskatās sievietei acīs?

Te neviļus rodas jautājumi: “Kas notiek viņa galvā?” un “Kāds ir iemesls, kāpēc viņš novērš skatienu?”.

Iespējams, runa ir par to, vai viņš ir kautrīgs, aizvainots vai slēpj savu aizraušanos.

Kāpēc vīrietis neskatās acīs: psiholoģiski iemesli

Tikai nedaudzi cilvēki zina, bet stiprā dzimuma pārstāvji ir arī kautrīgi.

Tāpēc ir ļoti svarīgi zināt norādes, kas atklās viņa patiesos nodomus. Tādējādi jums būs mazāk iespēju nepareizi interpretēt viņa uzvedību.

 Viņš ir kautrīgs vai nervozs

Daudzos gadījumos, kad vīrietis izvairās uz jums skatīties, tas ne vienmēr ir jūsu dēļ. Tas varētu būt daudz vienkāršāk. Iespējams, viņš ir dabiski kautrīgs vai ir introverts.

Šādi cilvēki atturas no acu kontakta, lai izvairītos no neērtiem brīžiem, jo īpaši publiskās vietās. Un acu kontakta veidošana liek viņiem justies neaizsargātiem vai neaizsargātiem.

Izvairīšanās šajā gadījumā ir vairāk saistīta ar pašaizsardzību un mazāk ar jums. Tas ir veids, kā pasargāt sevi no šķietama sprieduma vai uzmanības. Tas ir kaut kas tāds, kas jāapzinās, ja plānojat nākotnē tikties ar šādu vīrieti.

Jūs viņam ļoti (pat pārāk daudz) patīkat

Jā, tieši tā! Kad vīrietis izjūt spēcīgu pievilcību pret sievieti, viņam var būt grūti uzturēt acu kontaktu.

Iespējams, jūs esat viņu pārsteigusi ar savu skaistumu, un tas viņu biedē. Šādā gadījumā viņam būs grūti ilgi noturēt skatienu, neizdodot savu uztraukumu.

Nervozitāte, ko izraisa iemīlēšanās, var likt viņam bieži domāt par to, kur viņš skatās. Viņa galvā var mētāties tādas domas kā: “Viņa sapratīs, ka esmu iemīlējies, ja es uz viņu skatīšos pārāk atklāti.”

Viņš kaut ko slēpj

Ja katru reizi, kad uz viņu paskaties, vīrietis novēršas, iespējams, viņš kaut ko slēpj.

Psiholoģiski runājot, izvairīšanās no acu kontakta var liecināt par vainas izjūtu vai būt krāpšanas pazīme. Ja jūsu izredzētais jūt, ka ir izdarījis kaut ko nepareizi vai kaut ko slēpj, viņš baidīsies satikt jūsu skatienu.

Tomēr nesteidzieties izdarīt secinājumus, pamatojoties tikai uz šo informāciju. Ir svarīgi pievērst uzmanību arī citām pazīmēm.

Jūs viņu biedējat

Dažreiz spēcīga, pašpārliecināta sieviete var atbaidīt vīrieti. Iespējams, viņš vienkārši domā, ka jūs neesat viņam pa zobam. Tik vienkārši.

Jā, viņš ir traks uz tevi, bet viņš nespēj paciest domu par atteikumu, tāpēc savas jūtas labprātāk patur sevī.

Jūs varat pamanīt, ka viņš cenšas būt jums tuvs un tajā pašā laikā izturas atturīgi.

Viņš var arī baidīties no jums vides un cilvēku, ar kuriem jūs mijiedarbojaties, dēļ. Tāpēc, ja jūsu jūtas ir abpusējas, iespējams, ir vērts pieiet pie viņa un aprunāties ar viņu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment