Ko nekārtība un netīrumi mājā var pastāstīt par cilvēka raksturu un enerģiju

Nekārtība, netīrumi un bardaks cilvēka mājā var pastāstīt daudz interesanta par viņa raksturu. Eksperti dalījās viedoklī par to, kā analizēt cilvēka enerģiju nekārtības ziņā.

Saskaņā ar Fen Shui, nekārtība mājā ārkārtīgi negatīvi ietekmē mūsu dzīvi. Tas nenozīmē, ka katru dienu ir jāveic pavasara tīrīšana, taču, pat ja jūsu nekārtība liecina par dažām labām rakstura iezīmēm, jums tik un tā ir jāatbrīvojas, lai netraucētu Či enerģijas plūsmu.

Netīri logi

Gandrīz katram cilvēkam logi ir vismaz nedaudz netīri. Tas ir tāpēc, ka ne visi vēlas tos pastāvīgi uzturēt tīrus, jo to mazgāšana ir murgs. Ja tev vai kādam zināmam ir logi, kas nav vienkārši netīri, bet tik ilgi nav mazgāti, ka aizsedz daudz gaismas, zini, ka tas liecina par vēlmi norobežoties no pasaules. Visticamāk, cilvēks, kuram ir netīri logi, ir aizvērts un nesabiedrisks. Iespējams, ka runa ir par aizvainojumu vai bailēm atvērties cilvēkiem.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam

Netīra plīts

Ja cilvēkam ir ļoti netīra plīts, kuru viņš gandrīz nekad netīra, tas var liecināt, ka viņš novērtē savu laiku vai ir ļoti noguris. Šādiem cilvēkiem ir nepieciešams miers, klusums un regularitāte. Visticamāk, jūsu priekšā ir cilvēks, kurš noteikti nedejos pēc kāda cita melodijas.

Netīrs pusdienu galds un nemazgātu trauku kalni

Ja virtuvē uz pusdienu galda valda mūžīga nekārtība, tas var liecināt, ka cilvēks ir neuzmanīgs un vieglprātīgs. Nemazgāti trauki ir rādītājs, ka šis cilvēks ir apmaldījies un nezina, ko darīt tālāk. Parasti traukus izlietnē un uz galda atstāj nevis tie, kas ir infantili un bezatbildīgi, bet gan tie, kuriem šobrīd nav globāla dzīves mērķa, motivācijas un entuziasma.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment