Ko nozīmē tetovējumi uz ķermeņa

Mūsu laikā tetovējumi – ļoti moderna lieta. Cilvēki, kuri nolemj sevi izdaiļot ar tetovējumu, vispirms domā par to, cik skaisti tas ir. Tomēr tetovējumu gadījumā skaistums ir tālu no galvenā. Faktiski tetovējumi – tie nav paredzēti modei, ne skaistumam. Tās ir zīmes, kas pilda noteiktas funkcijas, tās var nopietni mainīt to nēsātajā likteni un bieži vien – tālu no labākās.

Tetovējumu nozīme senatnē

Tetovējumu māksla mums parādījās no seniem laikiem. Mūsu senči apklāja savu ķermeni ar pārsteidzošiem tetovējumiem, taču viņi to darīja ne priekš skaistuma.

Lasīt arī: Natalijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2018. gada aprīlim

Tetovējumi bija apveltīti ar burvju īpašībām un ietvēra kopumā galveno informāciju par cilvēku, viņa galvenās personības iezīmes, bet arī kalpoja par zīmi cilts, klana vai totēma aizsardzībai pret ļaunajiem gariem, negadījumiem un traumām, deva spēku, pastiprināja militāro kvalitāti, un pat spēlēja lomu dziedināšanā.

Katrs tetovējums tika veidots ļoti apzināti, pēc tam, kad tika veikta virkne burvju rituālu, un tika uztverta kā ķermeņa daļa un likteņa daļa.

Ārējā un iekšējā ietekme

Zinoši cilvēki arī šodien apgalvo, ka tetovējumiem ir ļoti nopietna ietekme uz mūsu dzīvi un uz sevi, jo tie ir sava veida likteņa programmēšanas.

Ir divu veidu tetovējumu ietekme – ārēja un iekšēja. Ārējie maina cilvēku attieksmi pret tetovējuma nēsātāju, un tajā pašā laikā maina nēsātāja stāvoklis un uzvedību sabiedrībā.

Iekšējā ietekme noved pie tā, ka notiek psihes korekcija zemapziņas līmenī, ar lielu varbūtību izraisīt slēptus likteņa mehānismus, un dažreiz mainīt iekšējo orgānu darbības režīmu, kas var izraisīt sekas.

Tetovējuma atrašanās vieta uz ķermeņa

Tetovējumu iedarbības stiprums ir atkarīgs no tetovējuma vietas. Piemēram, tetovējums uz kakla rada sarežģījumus un nespēju pārvarēt dažas grūtības dzīvē. Tetovējums uz krūtīm provocē izolāciju un nevēlēšanos būt starp cilvēkiem, jo ir konflikta par pasaules uztveri starp apkārtējiem cilvēkiem un personu, kas valkā šādu tetovējumu.

Lasīt arī: Latvijā trūkst izpratnes par bērnu līdzdalību

Tas var būt, ka, izveidojot tetovējumu uz jostas vietas, nēsātājs sāks šaubīties par savu partneri, un viņam radīsies vēlme iegūt no dzīves vairāk nekā jau ir.

Tetovējums uz labās rokas liks personai censties paņemt no pasaules tik daudz, cik vien iespējams, bet viņš aizmirsīs, kā rast kompromisu, un uz kreisās rokas – darbosies pēc noteikta modeļa, zaudējot spēju redzēt dažādas izejas no dažādām situācijām.

Tetovējums uz labās kājas apgrūtina progresu caur dzīvi, bet uz kreisās – nēsātājs saņems pārāk mazu atbalstu no mīļajiem.

Tetovējums vēdera ir bīstams, jo cilvēks var zaudēt dažus labus kontaktus un tiks ierobežota svarīgos kontaktos, un uz sēžamvietas – vairs nespēs adekvāti novērtēt sevi un savas spējas.

Tetovējums uz muguras liks savam nēsātājam pastāvīgi mēģināt parādīt sevi un savu “krutumu”, un tetovējums uz galvas radīs pārmērīgi spēcīgu vēlmi iegūt svaru sabiedrībā.

Bīstami tetovējumi

Ir vairāki attēli, kas slēpj maksimālo apdraudējumu cilvēkiem. Piemēram, piecstaru zvaigzne – burvju zīmējums, ar kuru jūs varat veikt pakļaušanas rituālus, un kopumā visi zīmējumi, vienā vai otrā veidā saistīti ar misticismu un velnu.

Lasīt arī: RTU aicina uz diskusiju par sieviešu lomu inženierzinātnēs

Ļoti nevēlami, jebkuri tetovējumi ar skaitļiem – tie var “piesiet” nēsātāju cieši pie konkrēta datuma, vai vispār būs “tikšķošs” taimeris, skaitot laiku līdz Nā*ei.

Cilvēku attēli arī nav labākais variants. Ja attēlā cilvēks joprojām ir dzīvs, piemēram, radinieks vai pielūgsmes objekts, tad ietetovētais “portrets”, radīs spēcīgu ietekmi un visas attēlotas personas neveiksmes būs tavas, un vēl jums tiks dotas visas viņa Sli**bas un problēmas.

Ja tas ir ietetovēts mirušās personas portrets (piemēram, elks vai liela slavenība), šeit lietas sliktāk – šie tetovējumi var novest pie katastrofas.

“Gaišie” tetovējumi

Bet, protams, ir arī tādi simboli, kas ļoti labvēlīgi ietekmē likteni.

Piemēram, mandala ir lieliska iespēja tiem, kuri cenšas panākt mieru un veiksmi. Mandala-tetovējums efektīvi aizsargā no ārējiem negatīviem faktoriem un palīdz personīgi un garīgi attīstīties.

Neapstājams gaismas enerģijas avots, labumu, pārticību, veselību un mīlestību piešķir bezgalības zīme. Viss, pēc ka šīs zīmes nēsātājs tieksies, nekad nebeigsies.

Delfīns simbolizē brīvību, labsirdību, mīlestību, prieku, tā tēlam ir spēcīgs aizsardzības efekts.

Ar bitēm saistītas rakstzīmes sniedz, piemēram, labas retorikas spējas, darba mīlestību, kārtību, taupību, gudrību.

Jebkurā gadījumā tetovējumu lietošanai vajadzētu apzināties un uzmanīgi nosvērt. Ja jūs attiecaties pret tetovējumu kā modes rotājumu, tad labākais variants nav pastāvīgs, bet pagaidu tetovējums, kas izzūd pēc ādas augšējā slāņa atjaunošanas, tas ir, pēc 28 dienām.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment