Natalijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2018. gada aprīlim

Natālija Pravdina ir Fen Šui un austrumu prognožu speciālists. Viņas padoms palīdzēs jums pārveidot savu dzīvi un paslēpties no problēmām, saglabājot veiksmi visās jomās.

2018. Dzeltenā Suņa gads nav ļoti labi apvienots ar aprīļa garastāvokli. Tas ir diezgan kluss periods, bet, no otras puses, Dzeltenā Suņa mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrast to, ko viņi jau ilgi gribēja atrast. Cilvēkam tas var būt nauda, ​​bet kādam – mīlestība. Katram prioritātes ir atšķirīgas, taču visiem 2018. gada aprīlī būtu jācenšas pēc saviem ieskatiem.

Lasīt arī: Uzņēmēja: Latvijas estētiskās medicīnas nozarē trūkst kvalificētu speciālistu

Finanses un darbs aprīlī

Labāk neapturēt finanšu lietas, ja esat izvēlējies šo jomu kā prioritāti. Ja jūs šajā laika posmā neplānojat ļoti svarīgus gadījumus, tad labāk to nedarīt. Jebkurā gadījumā, uztraukums un dinamika var ar jums tagad izspēlēt nežēlīgu joku. Labāk ir plānot uz priekšu. Tas attiecas uz darbu un naudu. Iepirkumi ir jāplāno, ja ir svarīgi apsvērt kaut ko vērtīgu, kaut ko lielu.

Īpaši svarīga budžeta plānošana būs tiem, kam jau ir izdevies iegūt ģimeni. Ja jūs dzīvojat vienatnē, jūs varat rīkoties vairāk brīvi. Darbā arī viss būs atkarīgs no kolēģu klātbūtnes vai trūkuma. Ja esat brīvmākslinieks un nedarbojaties zem bosa, tad aprīlī jūs varat strādāt savā ritmā, bet, ja jūs esat atkarīgs no kāda cita un strādājat komandā, tad viss mainās. Jums būs nepieciešama liela uzmanība un atbildība.

Lasīt arī: Izsludināta pieteikšanās 12. starptautiskajai mazo formu porcelāna izstādei “REĢENERĒT=>ĢENERĒT”

Mīlestība un attiecības

Šajā mēnesī īpaša veiksme dos jums radošu pieeju mīlestībai. Nevilcinieties rīkoties tā, kā jūs nekad neesat darījis. Ja jums ir attiecības, tad pavadiet neaizmirstamas nedēļas nogales. Ja jūs meklējat, tad mēģiniet piemērot asprātīgas un nestandarta iepazīšanās metodes. Tiek uzskatīts, ka 2018. gada aprīlis būs internetā iepazīšanās mēnesis.

Kopumā cilvēki viens ar otru sadzīvos labāk, tāpēc būs ērti veidot jaunus draugus un nodibināt kontaktus ar kolēģiem. Problēmas gaida tikai tos, kas vēlas apvienot darbu un mīlestību. Dzenoties pēc diviem zaķiem, jūs nevarat noķert nevienu. Nekādā gadījumā nevajadzētu pārvērtēt sevi.

Izvairieties no greizsirdības, kas ļoti kaitēs jums un jūsu attiecībām. Tas attiecas uz draudzību un mīlestību. Nedomājiet, ka viss un visi pieder tev. No mīļajiem nākošo greizsirdību uztveriet saprātīgi. Nenosodiet tos, kurus mīli un cieni.

Lasīt arī: Slidošanas sacensības visiem – LEDUS KROSS 2018

Garastāvoklis un Vese***a

Sporta aktivitātes noteikti dos labumu visiem, kam nav kontrindikāciju. Noskaņojums būs atkarīgs tikai no tā, cik jūs esat aizņemts. Ja jūs domājat, ka dusmas un slinkums palīdzēs jums atpūsties, tad jūs esat dziļi kļūdījies. Jūsu pieredze nāks klajā, jūsu domas būs mēmas. Darbs un mīlestību, lai palīdzētu jums izvairīties no dziļas emocijas, pārvarēt bailes un ierobežojumu, kas radīts “pārziemošanas laikā.”

Tikai nedaudzi cilvēki gūs panākumus visur vienlaikus, tāpēc jums būs jācenšas pēc iespējas labāk, ja jūs saskaraties ar vairākiem uzdevumiem no dažādām dzīves jomām. Visbeidzot, uzpos māju, sevi, savu izskatu. Ja jūs kaut ko esat atlikuši uz ilgu laiku, līdz labākam laikam, tad šeit viņš ir, šis labākais laiks. Tas atnāca tāpēc, ka aprīlis ir pārmaiņu mēnesis, mēneša pāreja. Runājot par veselību, labāk neatlikt ārsta apmeklējumu. No otras puses, šeit ir svarīgi ievērot piesardzību, jo ārsti var uzlikt jums nevajadzīgu ārstēšanu. Uzklausieties vairākus viedokļus, nevis vienu.

 

Šis mēnesis paies ļoti ātri, jo mēs neizvēlēsim tempu, un Visums to prasīs visiem mums. Veiksme šādos laikos novēršas tikai no visslinkākajiem cilvēkiem. Mēģiniet atrast sevi šajā dzīvē un darīt tikai to, kas jums šķiet nepieciešams. Natalija Pravdina vēl jums veiksmi visās lietās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment