Ko par jūsu vīrieti var pateikt viņa dzimšanas mēnesis?

Tipiskāko īpašību apkopojums atkarībā no mēneša, kurāa vīrietis ir dzimis. 

JANVĀRIS, SEPTEMBRIS
Patīk komunicēt. Viņš mīl tos, kas viņu mīl. Patīk būt uzmanības centrā. Skaistas iekšējās pasaules un izskata kombinācija.  Bieži dusmīgi . Uztver savus draugus kā vissvarīgākos cilvēkus. Drosmīgs un bezbailīgs. Vienmēr iegūst jaunus draugus. Šo cilvēku ir viegli ievainot, bet viņš ātri atveseļojas. Sapņotājs. Viņš nevēlas kontrolēt savas emocijas. Neparedzams.

 

FEBRUĀRIS
Domā abstrakti. Dzīvo realitātē. Gudrs un inteliģents. Vienmēr atšķirīgs. Pievilcīgs. Tiešām ātrgaitas dēmons. Ir vairāk nekā viens labākais draugs. Kluss, kautrīgs un pieticīgs. Godīgs un uzticīgs. Apņēmīgs sasniedzot mērķi, bet mīl brīvību. Dumpīgs, ja tiek ierobežots. Dusmojos ļoti, bet to neizrāda. Viņam nepatīk nevajadzīgas lietas. Patīk būt labam draugam, bet reti to parāda. Romantisks iekšpusē, nevis uz āru. Māņticīgs un smieklīgs.

Lasi arī: Tests: ko jūs vispirms darītu šajā situācijā? Rezultāts var daudz pastāstīt par jums!

 

MARTS
Satriecošs cilvēks. Pievilcīga personība. Ļoti seksīgss. Mīlīgs un slepens. Protams, godīgs, dāsns un atsaucīgs. Komunikācijas monstrs. Patīk daudz runāt! Neticami skūpstas! Bieži vien sašutis. Ļoti spītīgs visās situācijās. Patīk tikt pamanītam. Vēlēšanās riskēt citu labā. Vienmēr izdara labu izvēli. Seko līdzi modei. Varbūt pārāk populārs citu vidū. Intelektuāls. Dažreiz var būt siržu lauzējs. Necieš apvainojumus. Mīl komplimentus! Ļoti liels koķets! Uzticams. Pateicīgs un reaģē uz laipnību. Vislabākais gultā. Visas emocijas bieži patur iekšā. Pārmērīgu jūtu dēļ var “uzkāpt uz korķa”. Uzmanīgs un pastāvīgi novērtē citus.

 

APRĪLIS, OKTOBRIS
Ar humora izjūtu. Spītīgs. Ļoti runīgs. Laipns un izpalīdzīgs. Lojāls. Labi sastrādājas ar citiem. Ļoti pārliecināts. Jutīgs. Ir pozitīva attieksme. Bagātīga domāšana un iztēle. Laba atmiņa. Gudrs un zinošs. Patīk meklēt informāciju. Viņi var visus uzjautrināt un / vai likt smieties, kā arī prot uzņemties vadību. Viņam patīk sports, mūzika, atpūta un ceļojumi.

MAIJS
Ļoti seksīgs, mīl TO lietu. Aktīvs un dinamisks. Izlēmīgs, bet bieži nožēlo savu aizrautību. Pievilcīgs. Spēcīga mentalitāte. Patīk uzmanība. Diplomātisks. Prot mierināt cilvēkus un bieži risina tuvo cilvēku problēmas. Drosmīgs un bezbailīgs. Parasti viņam ir daudz draugu. Emocionāls. Spītīgs. Laba atmiņa.

JŪNIJS
Viņam patīk izmēģināt kaut ko jaunu. Noslēpumains. Viņu ir grūti saprast un atkost. Mierīgs, pat ja uzbudināts vai saspringts. Lepojos ar sevi. Taktisks. Asprātīgs un populārs. Viņu bieži apskauž. Patīk vadīt citus fiziski un garīgi, bet vienlaikus patīk būt arī vienam. Vienmēr izdara secinājumus par pagātni un seniem draugiem. Nekad pats  nemeklē  draugus. Nav agresīvs, ja viņu provocē. Patīk būt mīlētam.

JŪLIJS 
Ap šo cilvēku ir laime. Patīk iegūt jaunus draugus. Flirta ģēnijs. Runājot par filmām, kādu dienu var kļūt par slavenu aktieri.

AUGUSTS
Ekstraverts. Riskanti. Patīk uzmanība. Paši sevi kontrolē. Maiga sirds. Pašpārliecināts. Mēdz būt atriebīgs. Patīk runāt un dziedāt. Viņam patīk mūzika. Sapņotājs. Šad tad izskatās viegli apjucis. Neciešs neuzticēšanos. Bagāta iztēle. Dumpīgs, ja tiek ierobežots. Rotaļīgs. Noslēpumains. “Burvīgs” vai “skaists” ikvienam. Spītīgs. Savdabīgi neatkarīgs. Stipra griba. Cīnītājs.

NOVEMBRIS
Spītīgs un nežēlīgs. Stipra griba. Tiesa, viegli nokaitināts. Piesaista citus un mīl uzmanību. Dziļa jūtu passaule. Skaisti fiziski un garīgi. Nav nepieciešama motivācija. Bet ir kautrīgs pret pretējo dzimumu. Viegli mierināt. Sistemātiska pieeja lietām. Mīl sapņot. Spēcīgi gaišreģi. Laba iztēle. Viņš mīl literatūru un mākslu. Patīk ceļot. Nepatīk tupēt mājās. Smagi strādājošs. Satriecošs savā garā.

Lasi arī: KĀPĒC SIEVIETE, gadiem ejot, kļūst tikai skaistāka: 5 iemesli

DECEMBRIS
Jauks. Konkurētspējīgs visā. Aktīvi spēlē dzīves spēles un lielisks mijiedarbībā ar cilvēkiem. Mēdz būt nepacietīgs un pārsteidzīgs. Vērienīgs. Parasti iegūst ietekmi un teikšanu organizācijās. Ar viņu viegli runāt, bet grūti saprast. Ir daudz ideju. Jutīgs. Aktīvs prāts. Kā likums, mēdz ilgi vilcināties. Izvēlīgs. Piesaistz citus un mīl uzmanību. Dziļas sajūtas un intuīcija.

 

Vai aprakstā saskati līdzību ar savu vīrieti?

COMMENTS

Leave a Comment