Ko veiksmīgi cilvēki dara pirms gulētiešanas? 6 ieradumi, kurus ir vērts praktizēt

Vakara vingrošana

Populārās lietotnes Buffer dibinātājs Džoels Gaskoins ir pastaigas cienītājs. Jā, viņš ik vakaru pastaigājas pirms gulētiešanas, elpo svaigu gaisu, vingrina kāju muskuļus un cenšas nedomāt par problēmām, kas viņu satrauc šādu pastaigu laikā. Pastaigas vairo cilvēka radošumu, ir pārliecināts Džoels.

Pastaigas garantē mierīgu miegu, nogurums dienas beigās izgaro relaksējošās pastaigas laikā. Izklaidējies!

Meditācija

Šis vakara triks, protams, nav paredzēts visiem. Galu galā meditācija ir īpaša prasme, tā ir jāapgūst. Bet tādu harmonijas sajūtu ar sevi un pasauli nevar iegūt ne ar vienu citu metodi.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šis ir labākais laiks grūtniecībai saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Opra Vinfrija katru vakaru praktizē meditāciju un iesaka ikvienam to izmēģināt. Pateicoties meditācijai, viņa izlādējas pēc ļoti saspringtām darba dienām. Ja meditācija nav piemērota jums personīgi, jūs vienmēr varat atpūsties, vērojot dabu. Dažreiz tikai skatīties debesīs nozīmē atrast iekšējo mieru.

Radošums

Slavenā modes dizainere Vera Vanga katru vakaru vingro radošu problēmu risināšanā. Labākais laiks radīšanai ir vakars un nakts, viņa uzskata. Verai ir paveicies – darbs viņai sagādā gan prieku, gan atpūtu. Tāpēc strādāt pirms gulētiešanas, izdomāt jaunu apģērbu līniju viņai ir gluži dabiski.

Naktīs ir vairāk iespēju radošumam, smadzenes nejūt ierobežojumus, rāmjus, tās ir noskaņotas uz neloģiskām darbībām, atšķirībā no dienas. Pirms gulētiešanas ir ļoti noderīgi nodarboties ar radošo darbību, tas ievērojami paaugstina pašcieņu un novērš uzmanību no aktuālām raizēm.

Bez plāna – nekur..

Spēja plānot ir panākumu atslēga. Kolektīvi un atbildīgi cilvēki vienmēr sasniedz savus mērķus. Kenets Čeno , American Express izpilddirektors, labi pārvalda savu laiku, un pirms gulētiešanas viņš pārdomā trīs svarīgākās lietas, kas viņam jādara no rīta. Tas patiešām palīdz jums sagatavoties darbam tūlīt pēc pamošanās. Šis paņēmiens palīdz arī labi aizmigt – galu galā tu aizmieg ar tīru sirdsapziņu, lietas ir izplānotas, vari atpūsties.

Katra diena ir mazs gabaliņš no tavas dzīves. Ir ļoti svarīgi, kā jūs to sākat un kā jūs to pabeidzat. Klausieties šo veiksmīgo cilvēku gudro padomu; ne velti viņi nonāca pie šādiem secinājumiem. Lasīšana un pastaigas pirms gulētiešanas noteikti ir ieradumi, kas ir ne tikai noderīgi, bet arī patīkami.

Lai visas jūsu dienas ir mazi soļi ceļā uz laimes sasniegšanu! Pastāstiet saviem mīļajiem par šo noderīgo rakstu.