Ko vīrieši mīl sieviešu manikīrā

Sieviete vienmēr vēlas būt skaista. Tāpēc viņš pavada daudz pūļu, laika un naudas, lai rūpētos par savu izskatu. Ārējais skaistums nodrošina pašapziņu un spēku, padara tās neatvairāmas vīriešu acīs. Stereotipi, ka vīrieši nesaprot neko par sieviešu pievilcību, ir sen pagājuši.

Pašlaik daudzi stiprā dzimuma pārstāvji ne sliktāk par savas vājo pusīti, pārzin kosmētiskās procedūras, manikīru un daudzas citas lietas. Turklāt, gandrīz visiem vīriešiem ir pat personiskais priekšstats, kam dod priekšroku, kā jāizskatās meikapam, manikīram, frizūrai un garderobei, viņa dzīves partnerei.

Lasi arī: Muzejs “Rīgas Jūgendstila centrs” aicina uz māmiņdienai veltītu bērnu rītu “Lielākais brīnums”

Kam tad vīriešiem dod priekšroku manikīrā. Kā viņu uztverē, būtu jāizskatās ideālām sieviešu rokām, kas tieši izraisa viņu spēcīgo vīriešu sirdis, drebēt. Ja jūs domājat, ka šī informācija nav aktuāla, tad jūs ļoti kļūdāties. Nav neparasti gadījumi, kad vīrieši sapulcē baidās no pārāk ekstrēmiem manikīra veidiem. Jā, vīrieši pēc būtības ir konservatīvi, un ar tiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, veicot eksperimentus ar naglu formu, garumu un krāsu. Tātad, mēģināsim noskaidrot, kas vīriešu izpratnē tiek uzskatīts par ideālu manikīru.

Kāda ir forma un garums

Pirmkārt, nagiem jābūt kārtīgiem. Nav apgrauzti, aplauztas malas, aplupusi laka! Varbūtība, ka vīrietis atcerēsies manikīra krāsu, ir nenozīmīga, bet, ja jūsu nagu izskats sagrābj, to diez vai aizmirst. Lielākā daļa no spēcīgākā dzimuma uzskata, ka gari nagi ir vulgāri un dažreiz bīstami. Vidēja garuma nagi, noapaļoti beigās vai klasiska kvadrātveida forma – tas ir tas, kas tiek uzskatīts par skaistu. Ja jūs arī dodat priekšroku standarta klasikai, tad vīriešu acīs jūs esat tikai dieviete. “Kāpēc tā?” Pirmkārt, nagi, kas atgādina plēsoņu ķetnas, iztēlojamo iemeslu dēļ vīriešus biedē – ar tādiem nagiem viegli var ievainot sevi vai partneri. Otrkārt, ekstravagants ne vienmēr ir piemērots, jo tie izskatās absolūti nedabiski. Treškārt, ovāla vai kvadrātveida forma automātiski padara to īpašnieci par respektablu dāmu vīriešu acīs, kura ir cienīga saņemt viņu uzmanību un cieņu.

Krāsas

Jautājumā par to, kāda ir manikīra krāsa, nav vienota viedokļa. Kādam no vīriešiem tas ir tik vienaldzīgi, un kāds šajā ziņā ir pārspīlēti izvēlīgs. Bet gandrīz vienprātīgi visi puiši saka, ka maigas pasteļkrāsas, piemēram, rozā, gaiši bēša, pienaini balts, izskatās vispievilcīgāk un padara to īpašnieku par ļoti pievilcīgu. No tā mēs varam secināt, ka elegance un ierobežojumi ir galvenie kritēriji nagu novērtēšanai no vīriešu viedokļa.

Lasi arī: Kāpēc vīrieši zaudē savas mīļākās sievietes?

Bet ko par dizainu? Kā izrādījās, šis jautājums vīriešiem ir vismazāk saistīts. Neapšaubāmi, ja jūs izvēlaties spilgtu, pamanāmu nagu dizainu, tā īpašniece saņems savu uzmanību. Bet ir grūti paredzēt, kāda uzmanība tiks pievērsta tam, vai tā būs īpašniecei pa prātam.

Neskatoties uz to, ka pieklusēts tonis neapšaubāmi ir labs un sniedz maiguma un nevainīgas meitenes tēlu, tomēr nav nepieciešams atturēties no spilgtām, piesātinātām, redzamām krāsām. Spilgta krāsu skala ir visai piemērota tajos gadījumos, kad ir nepieciešams pabeigt tēlu vai arī vēlaties veiksmīgi apvienot manikīru un visus apģērba elementus, piederumus. Jūs varat apvienot arī spilgtas lakas ar pasteļiem, tādējādi radot satriecošu un unikālu nagu mākslu.

Tādējādi, pamatojoties uz iepriekš minēto, mēs varam izdarīt šādu secinājumu: ja jūsu manikīrs ir kārtīgs un harmoniski iekļaujas jūsu tēlā, jūs varat iekarot vairāk nekā viena vīrieša sirdi.

Neierobežota klasika. Franču manikīrs

Kā jūs zināt, šāda veida manikīru izgudroja Jeff Pink, lakas zīmola “ORLY” dibinātājs, speciāli kinematogrāfijas nozarei. Pārāk daudz laika aizņēma pārlakošanas process aktrisei filmēšanas laukumā. Franču manikīrs bija ideāls risinājums, viņš veica revolūciju manikīra pasaulē. Pakāpeniski inovācija ir pārvarējusi kino pasauli, apstājusies pie apvidiem un sasniedza parastās sievietes, kas nav saistītas ar bohēmijas pasauli. Franču manikīrs kļuva tik mīlēts un populārs, ka parādījās duci šāda veida manikīra šķirnes. Klasiskai franču manikīri ir šādi: nagu plāksne ir klāta ar viegli rozā vai smilškrāsas laku un nagu galu ar baltu pusmēness formas lenti.

Lasi arī: Maska matu augšanai.

Kombinācija ir tik lieliska, ka daudzas līgavas savā vissvarīgākajā dzīves dienā dod priekšroku šim vienkāršajam, bet izsmalcinātajam manikīram. Franču manikīrs pieskaņojas pilnīgi jebkuram apģērbam, jebkuram notikumam. Darbā un atvaļinājumā viņš ir piemērots un izskatās dabiski. Vīrieši visā pasaulē dod priekšroku šāda veida manikīram.

Lakonisks stils

Sievietes mīl pārmaiņas, kas nozīmē, ka gan krāsa, gan zīmējums uz nagiem nevar visu laiku būt vienādi. Ja jūs pārāk neaizraujaties un ievērojat mēru, jūs varat izrotāt nagus ar jaukiem ziedu modeļiem vai stingrām ģeometriskām svītrām. Vislabāk, ja zīmējums tiek piemērots tikai vienam no pirkstiem, viss pārējais ir labāk klāts ar vientoņa laku vai franču manikīru. Vīrieši uzskata, ka šāda veida manikīrs ir ļoti pievilcīgs.

Kas vīriešiem nepatīk?

Ar simpātijām tikām galā, tagad mums ir jārisina antipātijas. Kā noturēt viņu acu skatienu pie savām rokām un neaizbiedēt tos?

  • Precizitāte. Tikai nepārtraukta paškontrole un naga sakopšana, lai jūsu rokās būtu neatvairāma viņa acīs.
  • Tieciet vaļā no sliktiem ieradumiem. Apgrauzti nagi izskatās briesmīgi.
  • Vai nav pārāk ekstravagants. Kliedzošs manikīrs ir labs skatuvei, nevis reālajā dzīvē.
  • Mērens garums ir jūsu priekšrocība. Tas uzsvērs jūsu dabiskumu.

Protams, viss ir individuāls. Bet tomēr vīrieši ir racionāli radījumi. Viņiem patīk dabiskums un vienkāršība. Klausoties mūsu padomus, kā arī vadoties pēc saviem uzskatiem un gaumes, jūs varat veidot uz nagiem patiesi nesalīdzināmus nagu mākslas šedevrus.

 

 

Avots: fabrikaydei.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment