Krāsu spēks: kā apģērbs palīdzēs mīlestībā, darbā un piesaistīs veiksmi

Kādas krāsas palīdz darbā un lietās

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka nav tādas krāsas, kas, tāpat kā magnēts, piesaistītu naudu. Bet ir toņi, kas palīdz nopelnīt vai saprātīgi tērēt naudu. Tieši uz tiem jums vajadzētu pievērst uzmanību.

Zilā krāsa. Tas palīdz intelektuālajā darbā, labvēlīgi ietekmē lēmumu pieņemšanas ātrumu, smadzeņu darbību. Bet nedomājiet, ka tas noderēs tikai tiem, kas daudz domā, knibina papīrus vai ir radoši. Zilā krāsa ir ļoti laba, lai pieņemtu ar naudu saistītus lēmumus. Vienkārši sakot, neaizmirstiet valkāt zilas drēbes, kad dodaties iepirkties.

Zaļā krāsa . Šo toni visvieglāk uztver mūsu acis. Tas palīdz ātrāk papildināt spēku rezerves, dod mums fizisko enerģiju. Ja jūs daudz pārvietojaties vai esat ceļā, zaļā krāsa būs lielisks talismans.

Sarkanā krāsa . Viņš ir spēcīgs palīgs darbā. Šī krāsa palīdz atrast sevī motivāciju, saglabāt vēlmi virzīties uz priekšu. Lietišķajās sanāksmēs valkājiet sarkanu apģērbu un ieskaujiet sevi sarkanā krāsā, ja jūtat, ka nevēlaties strādāt vai kaut ko darīt.

Lasi arī: Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas spēj paredzēt nākotni

Balta krāsa . Šis tonis lieliski palīdz ikvienam, kura darbība ir saistīta ar komunikāciju. Ar jebkuru sarežģītu klientu būs daudz vieglāk atrast kopīgu valodu, ja būsiet ģērbies kaut ko baltu.

Veiksmes krāsa

Mēs runājam par vienu no noslēpumainākajiem toņiem, kas dabā ir reti sastopami –  violetu .

Bioenerģētikas jomas eksperti uzskata, ka šī krāsa ļoti uzlabo sesto sajūtu un intuīciju. Violetā nokrāsa labvēlīgi ietekmē Ajnu – cilvēka otro čakru, kas atrodas starp uzacīm un tiek saukta arī par trešo aci. Tieši viņa ir atbildīga par mūsu veiksmi un saikni ar Visuma pārpilnības centru. Violetā krāsa aktivizē Ajnu un palīdz iegūt to, par ko sapņojam un ko lūdzam Visumam.

Mēness spēcīgi ietekmē to, kura krāsa konkrētajā dienā nesīs veiksmi. Sekojiet mūsu Mēness kalendāram, lai uzzinātu, kuri akmeņi un krāsas palīdzēs jums izkļūt no sarežģītām situācijām un piesaistīt panākumus.

Leave a Comment