Kroņa numurs: gadījumi, kad Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem nav līdzvērtīgu

Lauva

Lauvas ir ideāli līderi saskaņā ar Zvaigžņu zīmi. Viņi var vadīt jebkuru cilvēku skaitu, koordinēt viņu darbības. Lauvas ir lieliskas šajās lietās. Lieta tāda, ka viņi ir nelokāmi un ļoti atbildīgi. Viņi arī izpelnās citu cilvēku cieņu ātrāk nekā citi.

Jaunava

Jaunavas vislabāk veic sarežģītus un vienmuļus darbus. Kur visi padodas un lūdz atpūtu, viņi turpina virzīties uz priekšu. Jaunavas diez vai nenogurst, ja nekas nenovērš uzmanību un nav papildu problēmu. Tas viņiem palīdz ātri tikt galā ar vienmuļo darbu un paveikt vairākas reizes vairāk nekā pārējie.

Svari

Svari ir meistari jautras un dzīvīgas atmosfēras radīšanā. Šie cilvēki ir kā laimīgs talismans: lai kur viņi atrastos, ar viņiem būs viegli un patīkami. Svariem piemīt spēja iepriecināt cilvēkus, izraisīt viņos optimisma pieaugumu. Tāpēc daudzi viņus mīl no visas sirds.

Skorpions

Eksperti atzīmē, ka Skorpioniem jutekliskumā nav līdzvērtīgu. Ar šiem cilvēkiem attiecību sākums būs vienkārši maģisks, jo viņi ir ārkārtīgi vērīgi, ļoti mīļi un ar smalku garīgo organizāciju, lai gan viņi to labi slēpj. Romantika ar viņiem rit ļoti strauji, ko veicina viņu dabiskais talants no visa izveidot notikumu.

Strēlnieks

Strēlnieki ir manipulāciju, psiholoģiskā kara un provokāciju meistari. Šīs spēles ar viņiem labāk nespēlēt, ja neesat pārliecināts par savām spējām. Viņi var par tevi apžēloties, ja tu uzreiz kapitulēsi. Tie ir ļoti gudri un tālredzīgi cilvēki, kuri vienmēr saņem to, ko vēlas. Strēlnieki zina visas cilvēka būtības šķautnes, tāpēc viņiem nav līdzvērtīgu sarunās

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Mežāzis

Mežāžiem ir viens ļoti svarīgs talants, kas palīdz viņiem atrast laimi mīlestībā: viņiem nav līdzvērtīga uzticība ģimenei. Mežāzis ir iekļauts piecu uzticīgāko zvaigžņu zīmju sarakstā, tāpēc ar šīs zīmes pārstāvjiem vienmēr ir ļoti mierīgs. Viņi pilnībā nododas darbam un ģimenei, mīlestībai un mājas komforta radīšanai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem erudīcijā nav līdzvērtīgu. Šie cilvēki pastāvīgi paplašina savu redzesloku, tāpēc viņi zina vairāk nekā citi. Ir ļoti patīkami ar viņiem sarunāties par jebkuru tēmu. Ūdensvīriem jebkurā jautājumā ir savs viedoklis, taču viņi to dedzīgi neaizstāvēs. Viņi ir lieliski mentori, mentori, skolotāji.

Zivis

Zivīm ir daudz talantu, taču ar tām neviens nevar līdzināties radošumā, radošajā domāšanā. Zivis ir īsts interesantu ideju ģenerators. Vienīgais, kas viņiem var pietrūkt, ir drosme nest šīs idejas citiem un sākt tās īstenot pašiem. Talantīgām un spilgtām Zivīm bieži nepieciešama motivācija un atbalsts.

Daudzām zīmēm ir arī spēcīga intuīcija. Pat ja jums nav līdzvērtīga sestā maņa, mēģiniet to attīstīt ar noderīgiem vingrinājumiem. Uzticieties savai iekšējai balsij, ja jūtat, ka jūsu talanti konkrētajā situācijā zaudē nozīmi.

Leave a Comment