Ja vēlaties pagatavot desertu, kas iepriecinās visu ģimeni, bet nevarat izlemt, kuru izvēlēties, mēs jums varam palīdzēt
Sniega karalienes želejveidīga kūka ir kārdinājuma vērta – atklājiet tās recepti, un jūs redzēsiet, cik vienkārši un ātri to var pagatavot. Zilā želejas kūka noteikti patiks ikvienam. Nav viegli izveidot kūku, kas priecēs visus mājiniekus, taču šī recepte ir tieši tāda! Ja sekosiet norādījumiem un pagatavosiet šo želejas kūku, tā tik ļoti garšos visiem, ka viņi lūgs vēl vienu gabaliņu.
Noteikti pamēģiniet to pagatavot, un jūs pārliecināsieties, ka ieguldītais laiks bija tā vērts, lai baudītu šo izcilo garšu. Sīkāku informāciju atradīsiet turpmāk. Šī želejas kūka garšo kā īsts sapnis! Pārbaudes nolūkos es pagatavoju šo kūku, izmantojot želeju, un Sniega karaliene kļuva par īstu hitu manā mājā.
No kā sastāv želejas kūka
Šīs kūkas lielā priekšrocība ir tā, ka, lai gan nepieciešamas vairākas sastāvdaļas, tās visas var iegādāties par nelielu cenu. Lai pagatavotu kūku, jums būs nepieciešami produkti biskvītam, krēmam, uzpūtenim un želejai. Precīzu sastāvdaļu sarakstu atradīsiet turpinājumā.
Sāksim gatavot desertu ar biskvīta mīklas gatavošanu. Bļodā sakuļ četrus olu baltumus un ielej pusi tasi cukura. Saputojiet sastāvdaļas, līdz veidojas biezas putas. Tad pievieno olu dzeltenumus, miltus, kartupeļu cieti, cepamo pulveri un ielejiet etiķi un eļļu.
Sastāvdaļas sajauc, līdz iegūst viendabīgu mīklu. Cepamās paplātes pamatni izklāj ar cepamo papīru, tad liek uz tās mīklu un vienmērīgi izklāj. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un cep biskvīta kūku 30 minūtes.
Ielejiet katliņā divu paciņu zilās želejas saturu un pielejiet glāzi karsta ūdens. Sastāvdaļas sajauc kopā. Iebiezināto pienu lej bļodā un sakuļ ar mikseri. Kad sabiezē, ielej izšķīdinātos želejas un samaisa. Uzklājiet kūku ar zilu glazūru.
Katliņā ielej ¾ tasi karsta ūdens un izšķīdina tajā caurspīdīgo želeju. Izmantojot mikseri, sakuļ krējumu ar divām ēdamkarotēm pūdercukura līdz gludai. Tad krējumu sajauc ar želeju. Iegūto maisījumu pārlej uz zilā putukrējuma un vienmērīgi izlīdzina.
Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze 19. februārim: Jaunavai – veiksme it visā, Strēlniekam – balva
Sastāvdaļas:
4 olas
½ tases cukura
40 g kartupeļu ciete
80 g kviešu miltu
½ tējkarotes cepamā pulvera
½ tējkarotes eļļas
½ tējkarotes etiķa
4 iepakojumi zilās želejas
500 g nesaldināta iebiezinātā piena
1 glāze karsta ūdens
500 ml + 200 ml 30% krējuma
1 paciņa caurspīdīgās želejas
2 + 2 tējkarotes pūdercukura
¾ tases karsta ūdens
3 ½ tases karsta ūdens
1 tējkarote vaniļas cukura
Katliņā ielej 3 ½ glāzes karsta ūdens. Ielejiet tajā divas zilās želejas, sajauciet sastāvdaļas un ļaujiet tām atdzist. Pārlej ar želejas maisījumu kūkai un ļauj nostāvēties. Visbeidzot no krējuma un vaniļas cukura pagatavo krēmu un ar to dekorē katru gabaliņu.
[…] Izlasi arī šoKūka “Sniega karaliene”, kas piemērota bērnu dzimšanas dienu svinībām, turklāt to… […]