Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Lauva

Dzeltenās Zemes cūkas gadā cīņā par Lauvas panākumiem Saule, tās patrons un Saturna antagonists saskarsies viens ar otru, tādēļ Lauvām nebūs viegli. Astrologs sniedz tikai 3 ieteikumus: būt drosmīgiem idejās, strādīgiem darbā un plānu īstenošanā, ierobežojot saziņu ar cilvēkiem. Ir svarīgi atcerēties: nākamais gads nav labākais laiks runāt par saviem plāniem, dalīties ar uzvarām un apspriest idejas pat ar mīļajiem. 2019. gads ir saistīts ar  skaudīgas un nomācošas aktivācijas aktivizēšanu, kas var ļaut pašiem sevi pielāgot Lauvas idejām.

Saturna retrograda periods no 30. marta līdz 18. septembrim palīdzēs gūt pārtraukumu no pēkšņām pārmaiņām un nepatikšanām. Šajā laikā astrologs neiesaka izlemt par pārāk drosmīgiem soļiem, atceroties, ka gads ir bagāts ne tikai ar veiksmi un panākumiem, bet arī negodīgu indivīdu pārpilnību.

Lasi arī: Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Jaunava

Merkurs un Jupiters ir divas planētas, kas regulēs notikumus Jaunavu dzīvē. Pateicoties viņu ietekmei, Jaunavām ir jācieš pārmaiņu un enerģijas pieplūdums kopā ar pašrealizācijas iespējām. Gada sākumā un gada vidū būs iespējams radīt idejas dzīvē, izmantojot uzņēmību un konsekvenci. Laika gaitā jāiesaista process, enerģija jāvirza uz to vēlmju īstenošanu, nevis jāatrisina citu cilvēku problēmas.

2019. gadā personiskās intereses ir svarīgas, lai kāptu pār citiem, tostarp radiniekiem. Atcerieties: Jupiters katru gadu var sēt ilūzijas, tāpēc daudzām iespējām vajadzētu būt skeptiskām un neuztvert kaut ko, kas nav 100% drošs. Visveiksmīgākais laikposms, kurš sagaida Jaunavas jaunajā gadā, ir saistīts ar patrona atrašanos viņu pašu zīmē. No 28. augusta līdz 13. septembrim daudzi sapņi un plāni kļūs diezgan reāli.

Svari

Jaunajā gadā Svari būs veiksmīgi, ja tie kļūs spītīgi un mērķtiecīgi. Nākamais Cūkas gads sniegs iespēju atkārtot daudzas situācijas, strādāt ar kļūdām, pārveidot sevi, iemācīties nobriest, lai reaģētu uz Visuma izraisītajām problēmām. Ir nepieciešams noteikt prioritātes un izdarīt secinājumus. Ja mēs tuvosimies ar visu nopietnību, tad līdz gada vidum nepatīkamās dāvanas aizstās pozitīvas pārmaiņas.

Dzīves pārmaiņas var izpausties laikposmos no 7. janvāra līdz 2. februārim (Venēra Strēlniekā), no 26. marta līdz 19. aprīlim (Venēra Zivīs), no 15. maija līdz 8. jūnijam (Venēra Vērsī), no 14. septembra līdz 7. oktobrim (Venēra Svaros), no 2.novembra līdz 25.novembrim (Venēra atkal ir Strēlniekā). Astrologs atzīmē pozitīvas astroloģiskās tendences, kad šīs zīmes pārstāvju dzīve ievērojami mainās. Šajos laikos būs liela varbūtība mainīt likteni uz labo pusi, galvenais ir rūpīgi izvēlēties ceļu.

Lasi arī: Kāds akmens talismans jums ir piemērots saskaņā ar jūsu horoskopu

Skorpions

Urāns un Jupiters Skorpionam ir sagatavojuši pārmaiņu gadu. Panākumi dosies tiem, kas ir gatavi piedot un aizmirst pārkāpumus gan sev, gan citiem. Martā Urāns mainīs polaritāti pie ieejas Vērša zīmē, kas novedīs mazliet ambīciju. Šajā mēnesī Skorpionam vajadzētu būt pacietīgam un rūpīgam, jo ​​jums būs jācīnās pret pašreizējo, jānosaka vislabākie mērķi un jāpanāk tās. Jupiters iedvesmos.

Taisnība, ka, īstenojot mērķus, jūs varat vilkt līdz vasarai, gaidot morālu gatavību. Ja Skorpions nav gatavas atstāt komforta zonu, tad visas gaidāmās pārmaiņas, bailes un uztraukumi ierausies dzīvē vienā plūsmā, kas var izraisīt haosu un satraukumu periodu gandrīz līdz gada beigām. Neskatoties uz radikālo pārstrukturēšanu, dzīve dos panākumus un uzvaru.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment