Kurš mājdzīvnieks atbilst jūsu zodiaka zīmei

Lauva

Uz sevi vērstām un lepnajām Lauvām patīk viss labākais. Viņiem patīk būt uzmanības centrā un ienīst, ja apkārtējo cilvēku rīcība un darbi neatbilst viņu vēlmēm. Šādi cilvēki ir lieliski piemēroti pundursuņiem un grauzējiem, īpaši šinšillām, taču mīlestība pret kaķu šķirnēm var nebūt abpusēja. Galu galā šie jaukie mājdzīvnieki, tāpat kā paši Lauvas, ir ārkārtīgi lepni un viņiem nepatīk, ja kāds pārkāpj viņu telpu.

Jaunava

Pedantiskām un veiklām Jaunavām patīk, ja apkārt valda kārtība un komforts. Viņi mīl tīrību un necieš, ka viņus ieskauj netīri cilvēki. Šādiem cilvēkiem rūpīgi jāpieiet pie mājdzīvnieka izvēles, jo ir nekārtība un nepatīkama dzīvnieku smaka. Tādiem cilvēkiem būtu patikušas zivis. Pirmkārt, šīs Zīmes precizitāte ļaus jums uzturēt akvāriju tīru, otrkārt, zivis noteikti neliks Jaunavai uztraukties par apkārtējo troksni un haosu, jo iekštelpu akvārijs piešķirs jūsu mājām izcilu komfortu un skaistumu.

Svari

Šai aktīvajai un dzīvespriecīgajai zīmei nepatīk sēdēt uz vietas. Viņam patīk atrasties dzīvespriecīgu un māksliniecisku cilvēku sabiedrībā, jo šīs iezīmes raksturo arī pašus Svarus. Šādiem cilvēkiem parasti patīk, ja viņiem mājās ir nevis viens mājdzīvnieks, bet divi uzreiz. Tie var būt kaķi , suņi vai citi mājdzīvnieki. Pats galvenais, lai dzīvnieks būtu aktīvs un rotaļīgs. Tomēr nevajadzētu iegūt lielus suņus, kuriem nepieciešama īpaša izglītība. Jūsu maigā un laipnā daba neļaus jums audzināt suni smagumā, un mīļa mājdzīvnieka vietā jūs varat iegūt agresīvu un nevaldāmu dzīvnieku.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk izcelties no pūļa. Viņus kaitina, ja kāds mēģina kopēt viņu tēlu, uzvedību vai pat iegūst tādas pašas lietas. Skorpioniem patīk pievērst savai personai īpašu uzmanību un viņi nebaidās no apkārtējo nosodījuma. Tie ir lieliski piemēroti eksotiskiem dzīvniekiem vai pat kukaiņiem. Tas var būt hameleoni, iguānas, lemuri vai zirnekļi – mājdzīvnieka izvēle ir atkarīga no jūsu gaumes. Ja jums ir šāds mājdzīvnieks, jūsu vides uzmanība jums ir garantēta.

Strēlnieks

Apņēmīgajiem Strēlniekiem patīk pārvarēt dzīves grūtības un risināt sarežģītas problēmas. Viņiem nepatīk pavadīt laiku četrās sienās, un jebkurā sabiedrībā viņi jūtas ērti. Strēlnieki ir vislabāk piemēroti lieliem suņiem. Ar šādu mājdzīvnieku jums nebūs jāsēž uz vietas, jo lieli suņi prasa lielu uzmanību un apmācību. Strēlnieki viegli nonāk saskarē ar jebkuriem, pat agresīvākajiem dzīvniekiem, tāpēc jums nebūs problēmas ar suņa audzināšanu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti disciplinēti un vienmēr sasniedz savus mērķus. Mežāžu apkārtnei ir jāatbilst viņu pašu ideālam, pretējā gadījumā viņi jutīsies nevietā. Šīs zīmes pārstāvji piestāvēs visiem dzīvniekiem, kas viņiem patīk. Mežāžiem nav jāpaļaujas uz dzīvnieku īpašībām: viņi no pirmā acu uzmetiena sajutīs savu mīluli ar sirdi. Tomēr ir jāizvairās no mājdzīvniekiem, kuri nav īpaši pakļauti apmācībai. Jūsu disciplīna, visticamāk, neļaus jums samierināties ar nerātnu mājdzīvnieku.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes cilvēki ir radoši un mīl visu oriģinālo un neparasto. Viņiem nepatīk būt “kā visiem citiem”, un tas izpaužas viņu pašu tēlā, dzīvokļa dizainā un pat mājdzīvnieka izvēlē. Ideāls variants Ūdensvīram būtu labsirdīgi suņi: mopši, labradori, senbernāri vai retrīveri. Jums patiks pavadīt laiku kopā ar viņiem, un viņi, savukārt, atbildēs jūsu mīlestībai. Šādiem suņiem nav nepieciešama stingra disciplīna, tāpēc jums nav jāspīdzina dzīvnieks ar nogurdinošu apmācību, un viegla apmācība kopā ar viņu kļūs par jautru spēli jums un jūsu mājdzīvniekam.

Zivis

Zivis ir jūtīgas un savaldīgas. Viņiem nepatīk izcelties no pūļa, dodot priekšroku palikt nepamanītiem. Viņi vienmēr saprotoši izturas pret savu tuvāko loku un ir gatavi palīdzēt jebkurā brīdī. Zivīm ir piemērots jebkurš dzīvnieks, izņemot eksotiskus. Rūpes par mājdzīvnieku sagādās jums prieku, un kopā ar viņu pavadītais laiks sniegs pozitīvas emocijas gan jums, gan jūsu mīlulim. Šī zvaigznāja pārstāvjiem raksturīga atbildība un vienaldzība, tāpēc Zivis nekad nepamet dzīvniekus, un pat liela attāluma pārvietošanās nepiespiedīs šķirties no mīluļa.

Enerģētiskā mijiedarbība starp saimnieku un mājdzīvnieku var ietekmēt gan pozitīvi, gan negatīvi. Pareiza dzīvnieka izvēle palīdzēs saprasties ar savu mīluli, un kopdzīve būs ērta jums abiem. Varat arī uzzināt, kādi dzīvnieki izskatās vīrieši un  sievietes pēc Zodiaka zīmes.

Leave a Comment