Kurš kaķis atbilst tavai zvaigžņu zīmei

Var būt problemātiski atrast “savu” šķirni starp milzīgu skaitu skaistu kaķu. Zvaigžņu eksperti iesaka izvēlēties kaķēnu atbilstoši raksturam, lai atrastos vienā viļņa garumā ar dzīvnieku un izbaudītu saziņu ar savu mīluli.

Ar kaķiem ir saistītas daudzas zīmes un māņticības , tie ir noslēpumaini un tieši, tāpēc vienmēr piesaista uzmanību. Eksperti iesaka izlasīt zvaigžņu ekspertu ieteikumus, lai saprastu, kādu mājdzīvnieku sev dabūt. Starp daudzajām šķirnēm katra persona noteikti atradīs kaķi, kas atbilst viņa raksturam.

Auns

Aktīvajiem un nemierīgajiem Aunam diez vai patiks mierīgs kaķis, kurš pieradis pavadīt laiku sapnī. Zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību aktīviem Birmas kaķiem, kuri ar savu rotaļīgumu un košo krāsu iekaros dedzīgos Aunus. Ar šādu kompanjonu tev nebūs garlaicīgi, jo aktīvās spēles ar mājdzīvnieku palīdzēs izmest lieko enerģiju un uzturēt labu garastāvokli.

Vērsis

Piemēroti ir persiešu šķirnes Vērša kaķi. Šie dzīvnieki ir gudri un spītīgi, lai atbilstu saviem saimniekiem, tiem ir neatkarīgs raksturs, taču tie ir lojāli un maigi pret tiem, kurus uzskata par savu ģimeni. Turklāt, saskaņā ar tautas uzskatiem, tieši persieši mājā ienes materiālo labklājību, uz kuru Vērsis vienmēr tiecas.

Lasi arī: Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Dvīņi

Saviesīgos Dvīņus pavadīs Skotijas Foldas kaķis. Viņas rotaļīgā noskaņa un spēja pielāgoties jebkuriem dzīves apstākļiem ir lieliski piemērota nemierīgajiem šī zvaigznāja pārstāvjiem. Skotijas šķirnes kaķi ir skaisti, kas nozīmē, ka Dvīņi varēs ne tikai patīkami sazināties ar mājdzīvnieku, bet arī lepoties ar cēlu dzīvnieku mīļoto cilvēku priekšā.

Vēzis

Jutīgiem Vēžiem diez vai patiks nemierīgi kaķu dzimtas dzīvnieki. Viņi nebūs priecīgi atgriezties mājās un redzēt “pogromu”, ko veicis pārmērīgi aktīvs mājdzīvnieks. Viņiem Sibīrijas kaķis būs labākā šķirne. Pašpietiekamas un mierīgas, ar basa murrāšanu ātri nomierinās iespaidojamos Vēžus, un viņu biezais kažoks kalpos par lielisku relaksāciju, jo kopta Sibīrijas kaķa glāstīšana ir liels prieks.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment