Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

5. Ūdensvīrs

Piektajā vietā reitingā ir Ūdensvīrs. Nevarētu teikt, ka Ūdensvīri būtu ļoti atriebīgi, taču viņu talants ir savainot likumpārkāpēju ar sarkasmu un barbām. Savukārt, ja Ūdensvīrs nolēma atriebties, tas ir brīnumainu sakritību rezultāts. Ūdensvīri īsti nevēlas atriebties, lai nesabojātu savu karmu.

6. Auns

Aiz Ūdensvīra Auns ir sestajā vietā. Auns atriebsies tiem, kas viņus sāpināja. Auna stihija ir uguns, tāpēc viņi neatliek atriebību. Neaudzināts, ātrs, tāpēc viltīgu un izsmalcinātu atriebības plānu izdomāšana nav viņiem. Viņi nekavējoties metīsies cīņā ar dūrēm.

7. Strēlnieks

Septīto vietu ieņem Strēlnieks. Pietiekami pozitīva zīme, nevar ātri reaģēt uz aizvainojumu. Viņš gaida iespēju ar lepnumu paziņot, ka viss tā būs. Viņš sāks atbildēt saviem likumpārkāpējiem auditorijas priekšā, turklāt pateicīgajiem. Viņš uztaisīs priekšnesumu no sava likumpārkāpēja pazemošanas. Ar dūrēm, tāpat kā Auns, nesteigsies. Taču no Strēlnieka puses būs daudz neērtību.

8. Jaunava

Astotajā vietā ir Jaunava. Bieži patur emocijas pie sevis, pārdomās kolosālu atriebības plānu. Šī iemesla dēļ viņš cieš. Jaunavām labāk nenodarboties ar atriebību, viņas nespēj atrast pretinieka vājo vietu. Jaunavām piemīt spēcīga īpašība – viņas neļauj ļaunprātīgi izmantot savu laipnību.

9. Vērsis

Devīto vietu ieņem Vērsis. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ir ģimenes cilvēki. Katrs piedod savai ģimenei. Spēj piedot gan draugiem, gan bijušajiem draugiem. Vērsim tas ir vieglāk. Bet darbā viņi var atriebties, ne tik izsmalcināti kā saraksta augšgalā, taču var radīt nepatikšanas.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

10. Dvīņi

Vērsim seko Dvīņi , ieņemot desmito vietu sarakstā. Šīs zvaigžņu zīmes cilvēki ir sabiedriski un labsirdīgi. Mēs esam gatavi saviem bērniem piedot visu, bet, ja viņiem nodarīja ļaunumu svešinieki, sagaidiet atriebības plānu. Tomēr Dvīņi ir liekulīgi. Viņi var izlikties, ka nav dzirdējuši viņiem adresētus apvainojumus. Paralēli izlikšanās galvā tiek gatavots atriebības plāns. Labākā īpašība ir saldums. Par saviem likumpārkāpējiem Dvīņi spēj sacerēt ticamus stāstus, kas ļoti ietekmēs viņu reputāciju.

11. Vēzis

Vienpadsmitais sarakstā ir Vēzis. Izraisa likumpārkāpējā spēcīgu nožēlu. Vēži ir labi psihologi. Pēc pilnīgas atriebības viņi slēpjas savā mājā, no kurienes uzrauga savu likumpārkāpēju. Tomēr Vēzis ir ģimenes zīme.

12. Svari

Pabeidzot mūsu sarakstu, ieņemot divpadsmito vietu, Svari. Viņi ir mierā un harmonijā ar sevi, kā arī ar visu pasauli. Viņi zina, ka atriebības ideja būs uz viņu sirdsapziņas, tāpēc viņi dod priekšroku būt mierīgiem un ļauties situācijai. Ja situācija nonāk konfliktā, Svari aicina savu likumpārkāpēju uz atklātu sarunu un paskaidro viņam, ka viņš kļūdījās.