Kurš no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ne tikai atriebjas, bet arī pilnībā iznīcina savu pāridarītāju

Ir vairākas zvaigžņu zīmes, kuras jums nevajadzētu aizskart, jo tām ir tendence uz atriebību.

Tajā pašā laikā daži ir ļoti atriebīgi un ilgstoši var paturēt sevī aizvainojumu, savukārt citi, gluži pretēji, nekavējoties piedod neatkarīgi no strīda nopietnības.

Dažas zvaigžņu zīmes piedod apvainojumus, citas gatavo izsmalcinātus atriebības plānus.

1. Mežāzis

Atriebīgākās zvaigžņu zīmes vada Mežāzis. Nav tā, ka viņš katru reizi atriebjas, viņš nenāk klajā ar plānu. Mežāža īpatnība ir tāda, ka viņš smalki atriebjas, ilgu laiku spīdzinot cilvēku par katru sīkumu. Viņš veic starpniecību. Katra diena kāda sīkuma dēļ cilvēku dzīvi pārvērš murgā.

2. Lauva

Otrajā vietā sarakstā ir Lauva. Viņš var izdomāt oriģinālu atriebības plānu, bet tajā pašā laikā nepārdomāt to līdz galam. Lepni un rupji. Ja Lauva vēlas atriebties, tad sāk ciest viņa personīgā dzīve.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

3. Skorpions

Aiz Lauvas atriebības sarakstā trešajā vietā ir Skorpions. Šīs zīmes cilvēki ir savtīgi. Šī iemesla dēļ atriebība pazūd otrajā plānā. Viņi uzreiz neatriebsies, sevī sakrās jūtas. Pēc kāda laika tie izgāzīs to, kas tajās sakrājies. Pašpārliecināts, ambiciozs, labi pārzina cilvēku psiholoģiju, nekā var mierīgi pakļaut cilvēku. Viņi īsti nevēlas atriebties, viņi liek uzsvaru uz savu dzīvi un savu mērķu sasniegšanu. Cilvēcīgi, kamēr neviens neprasa dusmas.

4. Zivis

Ceturtā sarakstā ir Zivis. Nekaitīga zvaigžņu zīme, bet tikai pēc izskata. Zivis satraucas ar un bez. Cita Zvaigžņu zīme būtu visu palaidusi garām, bet ne viņiem, iekšā jau slēpās dusmas un aizvainojums. Viņiem patīk problēmas izdomāt no nulles, izvērst drāmu, tāpēc apvainoties un ciest. Cilvēks, kurš viņus aizvainoja, par to var pat nezināt, bet Zivju stāstos viņš ir briesmīgs. Viņi nepalaidīs garām iespēju pastāstīt par aizvainojumiem visai pasaulei. Par patiešām nopietnu pārkāpumu viņi sakrās dusmas un noteikti atriebsies.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment