Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa, nebijām gaidījuši tik spēcīgu efektu

Mazgājoties ar šīm ziepēm, mēģiniet detalizēti iztēloties savu problēmu vai slimību. Vizualizējiet to ļoti detalizēti. Iedomājieties tā lielumu, savas jūtas un emocijas, ko piedzīvojat, domājot par to. Varbūt jūs varēsiet iedomāties šīs problēmas vai Sli**bas krāsu.

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada novembrim: šis mēnesis būs mierīgāks un daudziem atnesīs kāroto laimi!

Lasi arī: Abigja Anand visus pārsteidza ar jaunu prognozi, 2024. gads būs īsts pārbaudījums

Sajūtiet, kā ar katru ziepju kustību uz jūsu ādas parādās visa problēma. Kā Sli**ba atstāj jūsu orgānus un ķermeni. Ziepes vienkārši nomazgā no jums šo problēmu, slimību, neveiksmi. Rūpīgi noskalojiet ziepes ar lielu daudzumu silta ūdens. Iedomājoties, kā kopā ar putām tiek nomazgāts viss negatīvais.

Rituāla beigas

Pēc mazgāšanas paņemiet atlikušās ziepes un uzmanīgi ietiniet tās papīra vai avīzes gabalā. Novietojiet šo iepakojumu pie savas mājas sliekšņa, nepārsniedzot slieksni. Noliekot to, sakiet šādus vārdus: “Kā ziepes tiek iztērētas, tā tiek iztērētas Sli**bas un nepatikšanas. Taisnība”. Un atstājiet šo gabalu līdz rītam.

Dodieties atpūsties ar labām domām un pateicīgu attieksmi pret nodzīvoto dienu. Un nākamajā rītā paņemiet šo ziepju paku un aiznesiet uz miskasti uz ielas. Izmetot to, sakiet tos pašus vārdus vēlreiz.

Pēc šāda rituāla veikšanas jūs sāksit pamanīt, kā visas jūsu problēmas un Sli**bas sāks vājināt. Tevī atgriezīsies dzīvesprieks un laba Vese***a.

Mēs novēlam jums, mūsu dārgais lasītāj, vienmēr palikt veselam, dzīvespriecīgam un dzīvespriecīgam. Padalies komentāros, kā tev izdodas tikt galā ar sliktu garastāvokli un pašsajūtu.

Leave a Comment