Labākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu ekspertu domām

Spēcīgākā zīme

Daudzi var nolemt, ka pārliecināts un ambiciozs Auns vai varaskāres Lauvas ir pelnījuši šādu titulu. Taču zvaigžņu eksperti lēma citādi: saskaņā ar viņu versiju, tieši Zivis ir visspēcīgākā zvaigžņu zīme. Neskatoties uz laipnību un maigo raksturu, viņiem piemīt īpašības, kas neļauj padoties pat visgrūtākajos dzīves brīžos. Vairumā gadījumu viņi ir labsirdīgi, bet, ja nepieciešams, viņi var parādīt savu tumšo pusi. Citas zvaigžņu zīmes ar šo iezīmi nevar lepoties.

Skaistākā zīme

Strēlnieki zina skaistuma patieso spēku un nebaidās tērēt ne laiku, ne naudu savam izskatam. Rūpējoties par sevi, viņi pievērš uzmanību visiem sīkumiem un nelaiž garām iespēju sevi pilnveidot. Pamatojoties uz zvaigžņu eksperti novērojumiem, šī Zvaigžņu zīme ir dabiski skaista. Viņu spēcīgās īpašības apvienojumā ar pievilcīgo izskatu noteikti padara tos par vispievilcīgākajiem.

Labvēlīgākā zīme

Taktiskie un pieklājīgie Vērsi pelnīti tiek uzskatīti par laipnāko Zvaigžņu zīmi. Viņu vēlme palīdzēt ikvienam, kam tā vajadzīga, pati par sevi liecina par laipnību. Turklāt par to liecina komunikācijas veids ar apkārtējiem. Pat ja Vērsim blakus ir cilvēks, kurš viņu burtiski kaitina, Vērsis neizrādīs negatīvas emocijas: tieši otrādi – izrādīs labvēlību sarunu biedram, lai viņš justos ērti.

Veiksmīgākā zīme

Mežāžiem ir visas nepieciešamās īpašības, lai gūtu panākumus. Tāpēc zvaigžņu eksperti nonākuši pie secinājuma, ka šī Zvaigžņu zīme ir pelnījusi tikt saukta par veiksmīgāko. Diez vai Mežāzi var saukt par karjeristiem, jo ​​viņi cenšas veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī ģimenei. Tomēr, ja viņi vēlas ieņemt vadošu amatu un nopelnīt vairāk nekā viņu kolēģi, to izdarīt nebūs grūti. Mērķtiecība ļauj Mežāžiem sasniegt savus mērķus un kļūt veiksmīgākiem, tas viņus atšķir no citām Zvaigžņu zīmēm.

Kaislīgākā zīme

Skorpionu pievilcība slēpjas tieši viņu seksualitātē. Daudzi maldīgi domā, ka Skorpions tuvībā nonāk tikai tāpēc, lai zaudētu lieko enerģiju un gūtu pilnīgu gandarījumu no procesa, un viņam nav svarīgi, vai partneris būs apmierināts. Bet patiesībā tās ir svarīgākas par otra cilvēka jūtām un emocijām. Atšķirībā no citām Zvaigžņu zīmēm, Skorpions nenomierināsies, kamēr neatdos partnerim visu jūtu gammu.

Lais arī: Atradu veidu, ka glābt vistu, kuru aizmirsu pagatavot iepriekšējā dienā

Lasi arī: Laimīgais 10 bērnu tēvs Īlons Masks nosauca vienīgo iemeslu, kāpēc viņš varētu pārtraukt bērnu radīšanu

Gudrākā zīme

Jaunavas cenšas būt ideālas it visā. Tieši tāpēc viņi vairāk nekā citas Zīmes nodarbojas ar pašattīstību, iegūst jaunas zināšanas un cenšas tās pielietot pieredzē. Turklāt viņi nepalaidīs garām iespēju izrādīt savu erudīciju un pārsteigt citus ar interesantiem faktiem un informāciju. Neskatoties uz Jaunavas trūkumiem, zvaigžņu eksperti uzskata, ka viņu tieksme pēc izcilības ir palīdzējusi viņiem nopelnīt visgudrākās Zvaigžņu zīmes titulu.

Godīgākā zīme

Dažkārt neizturamās dabas un pašcieņas dēļ  Aunus diez vai var saukt par labāko Zvaigžņu zīmi, taču godīgums ir īpašība, kas viņus atšķir no citiem. Auns bieži ir pārāk tiešs, taču šī īpašība ne vienmēr ir vainojama. Vairumā gadījumu tiešums ļauj šai Zvaigžņu zīmei atbrīvoties no nevajadzīgiem sakariem un veiksmīgi pierādīt savu lietu. Šajā ziņā godīgie Auni patiešām ir labāki par citiem.

Apburošākā zīme

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka Lauvas ir pārāk augstprātīgas un narcistiskas. Tomēr zvaigžņu eksperti uzskata, ka šīs īpašības nav nepamatotas, jo Lauva ir burvīgākā no visām Zvaigžņu zīmēm. Šarms palīdz viņiem vienmēr justies vislabākajā veidā, it īpaši, ja uzskatāt, ka Lauvai citu uzmanība ir labākais enerģijas avots .

Ir diezgan grūti pateikt, kura zvaigžņu zīme ir labākā. Galu galā katram no tiem ir priekšrocības, kas padara tos patiesi unikālus un pievilcīgus. Tomēr dažas rakstura iezīmes, gluži pretēji, atgrūž cilvēkus: par tām varat uzzināt no  mūsu raksta .

Leave a Comment