Labākie amuleti mājās: pret ļauno aci un nepatikšanām ģimenē

Slota. Slotai jābūt katrā mājā. Krievijā kopš seniem laikiem tika uzskatīts, ka tas palīdz izvairīties no strīdiem un pārpratumiem ģimenē. Tiek uzskatīts, ka labāk neizmest slotu, ja nav jaunas ar ko aizstāt. Ticējumi saka, ka slota aizsargā ģimeni no sabrukšanas un iekšējiem satricinājumiem.

LASI ARĪ: Saules pāreja uz Auna zīmi 21. martā: jauna astroloģiskā gada sākums

Ikonas. Pareizticīgās ikonas aizsargā mājas iedzīvotājus no strīdiem un pašu māju – no lāstiem, uguns, sliktiem laika apstākļiem, vēja. Labākā aizstāvja ikona ir Kazaņas Dieva mātes tēls.

Dzijas kamols. Vilnas pavedieni – senais slāvu talismans, kam ir diezgan interesantas īpašības. Viņš spēj izveidot harmoniju mīlētāju dzīvē, kā arī palīdz bērniem un vecākiem atrast kopīgu valodu.

Žāvētas lauru lapas. Tas ir mīlestības un radniecības aizsargs. Tas palīdz noteikt harmoniju un novērst strīdus mājā. Vislabāk to novietot uz galda virtuvē, bet bērnu guļamistabā var novietot lauru lapiņu, lai viņi pārtrauktu strīdēties. Jūs varat arī ievietot to savā guļamistabā, lai veidotu attiecības ar otro pusi.

Augi – amuleti

Kaktuss Kaktusi ir spēcīgākie mājas enerģijas aizstāvji. Tie vienmēr tiek novietoti pie loga, jo to aizsardzība bloķē jebkādus negatīvus viļņus. Papildus negatīvajam, kaktusi var aizkavēt jebkura enerģijas viļņa apriti, tāpēc tos nevar ievietot telpās. Viņi vislabāk strādā, ja skats no loga nav patīkamākais – viss sliktākais paliks ārpus telpas.

Efejas. Efejas aizsargā māju no ļaunajiem cilvēkiem un ļaunās acs. Eksperti iesaka šo vijīgo augu novietot tuvāk priekšējām durvīm – izejas malās. Tiklīdz kāds vēlas iekļūt jūsu mājās ar nepatīkamiem nodomiem, viņš nekavējoties zaudēs vēlmi to darīt.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Oleandrs. Šis amulets – augs ir populārs rietumos. Tur to izmanto, lai pasargātu no lāstiem un ļaunās acs. Tas atrodas ne tikai mājās, bet arī ārpus tās. To ir nepieciešams novietot pēc iespējas tuvāk durvīm. Tas ir brīnišķīgs dabas enerģijas filtrs, kas darbojas kā pulkstenis – vienmērīgi un pastāvīgi.

Fen Šui amuleti

Sarkana lente pie durvīm. Pirms ieejas mājā vai dzīvoklī ir nepieciešams pakārt sarkanu lenti. Pat ja durvju priekšā ir daudz vietas, šī lente uz pretējās sienas liek negatīvajai aurai atkāpties, pasargājot ģimeni no ļaunās acs.

Zilonis. Šis talismans palīdz uzturēt cilvēkus labā garastāvoklī. Tas ir talismans bērniem, grūtniecēm. Zilonis ir atbildīgs arī par pozitīvajām attiecībām starp vecākiem un bērniem. Ziloņu vieta virtuvē vai guļamistabā.

Pūķa figūra. Pūķis aizdzen prom ļaunus cilvēkus. Labāk ir novietot to pie ieejas durvīm, vēlams labajā pusē, ja paskatās uz to no iekšpuses. Pūķis neļaus mājā ieslīdēt negatīvām plūsmām.

Uguns attēls. Tas ir labs aizsargs pret ļaunām domām, ienaidniekiem un nesaskaņām ģimenē. Pakārt šādu attēlu ir labāk priekšnamā, jo no turienes sākas mijiedarbība ar ārpasauli.

Dzīvnieki – amuleti

Katķis. Melni kaķi aizsargā pret ļaunumu un lāstu. Balta kaķi – pasargā no vientulības un ģimenes nesaskaņām. Rudie kaķi nodrošina aizsardzību pret dabas apdraudējumiem.

Suns. Suņi no senatnes tika uzskatīti par labākajiem aizstāvjiem pret ļaunajiem spēkiem no jebkāda ļaunuma. Patiesībā šis dzīvnieks ir ļoti sociāls, tāpēc ar to mājās būs vairāk laipnības un pozitīvas emocijas.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment