Horoskops 26. martam – iespējamas provokācijas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 26. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Diena ir saistīta ar piedzīvojumiem, provokācijām vai izmēģinājumiem. Pašcieņa, aizvainojums, citu cilvēku viedokļu neievērošana var novest pie attiecību pārtraukšanas ar mīļoto cilvēku. Izmantojiet piesardzību un ierobežojumu saziņā. Visu turpmāko uzdevumu un saistību panākumi būs atkarīgi no jūsu izturības un piesardzības. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Vērsis

Dzīves potenciāls, seksuālā enerģija un labklājība palielinās. Nav izslēgta jauna iepazīšanās vai romantiska tikšanās ar mīļoto cilvēku. Sievietes Vēršus gaida pārsteigums vai labas ziņas. Vīriešus-Vēršus, nepatīkama laika pavadīšana, gaidot nepieciešamību, veicot apgrūtinošus pienākumus.

Dvīņi

Labvēlīga diena laulībām, ģimenes attiecībām, mīlestības lietām un pilnīgākajai personības atklāšanai. Iespējams, ka šodien jūs spīdēsiet ar prātu, centīsies piedalīties dažādos strīdos. Attiecības ar jūsu tuviniekiem ir pilnībā stabilizētas un piepildītas ar klusu savstarpēju apmierinātību.

Vēzis

Dzīves potenciāls augstā līmenī, seksuālā spēja, intuīcija, spēja atrast pareizo risinājumu pieaug. Impulsīvs lēmums, skarbs paziņojums vai negaidītas ziņas var traucēt veiksmei sirds jautājumos. Iespējamas problēmas ar īpašumu.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. martam – izmaiņas viss iespējamos aspektos!

Lauva

Notikumu cikls jūs sagūstīs no rīta. Daudzām neatrisinātām problēmām vai neizpildītām saistībām būs nepieciešama tūlītēja risināšana. Jums viss būs nepieciešams. Iespējams, biznesa iepazīšanās vai negaidīta sakritība, kas dos peļņu.

Jaunava

Labvēlīga diena kolektīvām aktivitātēm, fiziskām aktivitātēm, āra aktivitātēm. Iespējams, ka tuvu radinieku vai bērnu problēmas prasīs jūsu uzmanību šodien, personisku līdzdalību vai neparedzētus izdevumus.

Svari

Labvēlīga diena, jo īpaši attiecībā uz Svaru vīriešiem, kas nodarbojas ar komercdarbību. Aura uzlabojas, spēja sasniegt mērķus, tiek paaugstināta efektivitāte. Sievietes Svari var tikt maldinātas komercdarījumos. Atlieciet lielus pirkumus. Arī šajā laikā mēģiniet izvairīties no pūļiem un izvairieties no atrašanās publiskās vietas.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – ļoti intensīva nedēļa, ar pārsteigumiem!

Skorpions

Spēcīga diena, kas notiks saskaņā ar neticības, maldināšanas, viltus solījumu zīmi. Lai izvairītos no vilšanās, pievērsiet uzmanību lietām, kas saistītas ar naudu vai dokumentiem.

Strēlnieks

Dienu raksturo kosmiskās enerģijas transformācija. Zvaigznes iesaka izvairīties no komandas darba, nekādā gadījumā nepieņemiet svarīgus lēmumus, jo jūsu finansiālais stāvoklis ir nestabils.

Mežāzis

Šodien jūs varat ar neticamu vieglumu sasniegt to, kas agrāk bija nepieejams. Iespējams, ka jūs saņemsiet finansiālu atbalstu no vecākiem, draugiem vai partneriem. Zvaigznes iesaka saprātīgi pārgrupēt spēkus, lai pabeigtu uzsākto darbu.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – iespējami konflikti ar vadību un naudas zaudējumi!

Ūdensvīrs

Labvēlīga emocionālā vide ģimenē radīs veiksmīgu uzņēmējdarbību nākotnē. Sakarā ar pastāvīgo svārstību starp vēlamo un iespējamo, netiek izslēgts izdevumu pārsniegums pār ienākumiem.

Zivis

Labvēlīga diena garīgai izaugsmei, iegūstot iekšējo neatkarību un dziedināšanu. Izslēdziet alkoholisko dzērienu un dzīvnieku izcelsmes pārtikas izmantošanu. Šodien jāparāda dāsnums. Iespējams, ka saņemsiet naudas ieņēmumus, laimestu vai dāvanas no mīļotā.

avots: vedmochka

Leave a Comment