Labākie vaigu sārtumi no jaunās kolekcijas

  • CHANEL

1

Šis produkts no CHANEL lieliski iederēsies jūsu kosmētikas somiņā. Visas Joues Contraste derēs jūsu sejas ādai ne tikai kados pasākumos, bet arī lietojot ikdienā, jo bēši rozā nokrāsa ir neitrāla krāsa, tāpēc arī universāla.

  • Yves Saint Laurent

2

Vaigu sārtumi no  Yves Saint Laurent izskatās ļoti  romantiski. Šis produkts ietver sevī divas nokrāsas gaišo – rozā un tumšo – kas ir sirds formā. Gaišo toni var izmantot pa dienu, bet tumšo – vakarā, bet vislabāk sajaukt kopā un iegūt spilgtu efektu.

  • Dior

3

 

Vaigu sārtumi no jaunās kolekcijas Dior piestāvēs drosmīgām un spilgtām sievietēm, tās kuras nebaidās palikt ievērotas. Tāpēc šo spīdumu ir jālieto minimāli, lai neizskatītos pārspīlēti. 

  • ArtDeco

4

Šīs kompānijas ArtDeco vaigu sārtumi ir domāti jebkuras sejas ādas krāsai, jo ir pieejami vairāki toņi vienlaikus. Šos toņus var sajaukt, vai lietot atsevišķi, viss atkarīgs no jūsu vēlmes eksperimentēt. 

  • Nars

5

Šī marka nesen parādījusies, un par pārsteigumu tā ir zīmuļveida formā. Kas ir ļoti praktisks un ērts iepakojums. Šis vaigu sārtumam ir mīksta tekstūra, tāpēc ir viegli to notušēt, kā arī dod lielisku efektu. Šo vaigu sārtumu var izmantot arī kā lūpu krāsu un arī kā vaigu sārtumu. 

  • Guerlain

6

 

Šis vaigu sārtums Guerlain nāk no Francijas, un šī jaunā kulta versija vaigu sārtumam saucas – meteorīts. Bumbiņas ir dažādās krāsās, ne tikai rozā un persika krāsā, bet arī zilā un pelēkā krāsā. Šīs bumbiņas liks jūsu ādai mirdzēt.

Avots: www.kleo.ru

Leave a Comment