Laimīgas ģimenes TOP 11 noteikumi

1. Nemēģiniet viņu izmainīt

Daudzas jaunietes, precoties, mēģina izmainīt savu vīru pieradumus un sarežģīto raksturu. Tas viss parasti beidzas bēdīgi- ar strīdiem, krāpšanu un mūžīgu depresiju. Jūs redzējāt vīrieti līdz precībām, sapratāt, ka ar šo viņa bagāžu jums būs jādzīvo nākotnē. Tāpēc, tagad plātīt rokas nav vērts. Izmainiet labāk sevi, savu attieksmi pret viņa trūkumiem.
2. Meklējiet kompromisus

Pirmajai salīgt mieru pēc strīdiem, bet vēl labāk, nenovest līdz skandālam- tie ir viedas sievietes plusi. Ejiet uz kompromisu, piekāpieties, bet ja gribat un varat, tad ļoti neuzkrītoši iegalvojiet savu uzskatu.

3. Aizmirstiet par frāzēm: Par ko tu tagad domā? un Tu mani mīli?

Tieši tās liek puišiem būt nervoziem, dusmoties un ieved strupceļā. Protams, viņš Jūs mīl, jo savādāk kāpēc viņš ir kopā ar Jums? Bet par to, ko viņš domā, nelieniet viņam dvēselē. Ja viņš uzskatīs par vajadzīgu, viņš jums pastāstīs par savām domām pats. 

4. Neizrādiet raksturu un neapbižojieties

Daudzas meitenes mīl pagražoties, justies apvainotas, uzmest lūpu uz vairākām stundām vai pat dienām. Šāda uzvedība vīriešiem ļoti bieži apnīk, seko skandāli, vai arī viņš dod priekšroku aiziet no mājām. Paskatieties uz sevi no malas: vai jums patiktu pastāvīga piekasīšanās vai vīra apvainošanās? Protams, ka nē, tāpat arī viņam.

5.Pildiet ģimenes partnera pienākumus
 Nekad neatsakiet vīram seksu, aizmirstiet par tiem aizbildinājumiem, kurus parasti lieto sievietes. Intimitāte- tā vienmēr ir labsajūta, tāpēc nekad neatsakiet sev saņemt endorfīnus.
6. Nedemonstrējiet  greizsirdību
Vīrietim, tāpat, kā jums ir jābūt sava privātā teritorija. Ļaujiet viņam tikties ar draugiem, nepārbaudiet viņa telefonu un e-pasta saraksti. Nerīkojiet greizsirdības scēnas, pat ja iekšā virmo vulkāns.

Dodiet viņam iespēju darīt to, ko viņš grib, un pati dariet tieši tāpat.
7. Kontrolējiet emocijas
Iemācieties sevi kontrolēt konfliktu laikā: kontrolējiet savus vārdus, emocijas, žestus un darbības, jo savādāk var cilvēkam pateikt daudz lieka, iesist viņam un saplēst drēbes. Pēc tam būs par to kauns, un vai ir nepieciešams sevi kompromitēt?
8. Turiet draudzenes attālumā
Labi, ja jums ir draudzenes, ar kurām var padalīties gan ar bēdām, gan ar priekiem. Bet nedrīkst stāstīt viņām savas ģimenes noslēpumus. Bieži šī informācija tiek izmantota pret draudzenēm, vīrus aizvilina draudzenes vai tās kļūs par tuvu cilvēku mīļākām. Līdz ar ko, klusējiet par savas ģimenes noslēpumiem, un jūsu izredzētais noteikti to novērtēs.

9. Biežāk sakiet vīram „mīlu”

Pēc iespējas atkārtojiet dzīvesbiedram, ka jūs viņu ļoti mīlat un novērtējat, ka atradīsieties kopā ar viņu gan bēdās, gan priekos, kā agrāk solījāt. Vienmēr novērtējiet viņa rūpes un labos darbus, un pati gādājiet viņam pārsteigumus.

10. Esiet tāda kāda esat

Labi, ja sieviete novērtē vīra uzskatus, ciena viņa intereses, lūdz padomu, palīdz. Puiši vienmēr to ievēro, gudrie  rīkojas tāpat attiecībā uz savām sievietēm. Bet tajā pašā laikā, esiet tāda kāda esat, izsakiet viņam savas domas, ja nepieciešams – uzstājiet uz saviem uzskatiem. Neatsakieties no aizraušanās, kas jums bija pirms precībām, nodarbojieties ar sportu, lai mīļotais nezaudē pret jums interesi.

 

Leave a Comment