Lietas, ar kurām tu attiecībās nekad nedrīksti samierināties

Viņš izturas kā kretīns pret taviem draugiem un ģimeni. Ja viņš ciena tevi, tad viņam ir jāciena arī tavi tuvie cilvēki. Ja viņš nevar ciest tavus tuvos cilvēkus, attiecībām nav nākotnes, jo jūs nespēsiet būt kopā vienmēr tikai divatā – ir jābūt citiem cilvēkiem.

Viņš piemin senus strīdus, lai liktiu tev justies vainīgai. Pagātnei ir jāpaliek aiz muguras, it īpaši tam, ja tā kādreiz ir izraisījusi strīdus jūsu starpā. Ja viņš jau ilgu laiku nevar beigt pieminēt kādu tavu kļūtu, tad, visticamāk, viņš arī to nekad nebeigs darīt.

Viņš neapjautājas par tavu dienu. Tādi mazi uzmanības apliecinājumi kā “kā tev iet?” palīdz investēt attiecībās un uztur tās svaigas un saticīgas. Rūpes vienam par otru ir divvirzienu ceļš, pa kuru cilvēks viens pats nevar iet.

Viņš neliek tev justies labi pašai par sevi. Ja esi attiecībās, ir ļoti svarīgi, ka cilvēks, kurš ir tev blakus, paceļ tavu pašapziņu. Ja tev ir sajūta, ka viņš dara tieši pretējo, attiecības noteikti nevarēs izdoties.

Viņam nav motivācijas. Jā, visiem pienāk slinkuma dienas un, jā, tās ir patiešām brīnišķīgas, tomēr dzīvei nevajadzētu būt vienai garai slinkuma dienu sērijai. Darbošanās ir seksīga – sliņķi nevienam nav vajadzīgi.

Viņš viegli kļūst greizsirdīgs. Satraukšanās katru reizi, kad tu ej satikties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, nav mīlestība, bet gan nedrošība, kas beigu beigās tikai sāpinās. Īstais vīrietis nekad neliks tev attiekties no draugiem, lai arī cik simpātiski viņi nebūtu.

Viņš sevi mīl vairāk nekā tevi. Viena lieta ir pašapziņa, bet pavisam cita ir tad, kad nevari ielaist savā dzīvē citu cilvēku, jo visa vieta jau ir aizpildīta. Cilvēks reti, būdams viens, jūtas laimīgs, tomēr dažkārt cilvēki ir tik pašpietiekami, ka tā arī līdz galam viņu dzīvē tev nebūs vietas.

Avots: goodhousekeeping.com

 

Leave a Comment