Lietas, kas mājās ienes laimi – šis ļoti noderēs!

Ikona

Visos laikos ikonas ticīgajiem cilvēkiem bija visspēcīgākie aizsargi un palīgi. Tām prasa padomu un aizsardzību, lūdz par veselību. Ikonas spēj atgaiņāt jebkuru ļaunumu, kas iemājojis jūsu dzīvoklī.

Ikonas mājās jāizvieto prātīgi. Pazemīga un uzmanīga attieksme pret svētajiem nešaubīgi atnesīs gan mieru, gan labsajūtu visiem mājā dzīvojošajiem, kā arī attīrīs mājas enerģētiku.

Saspraude

Visizplatītākais līdzeklis pret noskaudumu – saspraude. Laime mājās atnes ne tikai pārticību, bet arī mājinieku veselību. Slikti nodomi nereti mājās ienāk ar nelūgtiem viesiem, un reizēm mēdz būt sarežģīti no tiem atbrīvoties.

Lai aktivizētu saspraudi kā aizsargu, vajag to izkarsēt ugunī, nomazgāt krāna ūdenī un uz nakti apbērt ar sāls un piparu maisījumu. No rīta jāpalūdz saspraudei pasargāt no ļaunajiem nodomiem, un piespraust virs ieejas durvīm tā, lai to nevarētu ieraudzīt.

Zvaniņš

Melodiska zvaniņa skaņa spēj atgūt mājās noskaņojumu, atraidīt visu nešķīsto, un pretoties ļauno spēku ienākšanai. Tautā tika uzskatīts, ka zvaniņš labāk jāizvēlas no sudraba vai dzelzs. Tam ir jābūt tīrai, ne kaitinošai skaņai.

Lai aktivizētu aizsargu, pietiek vien to pakarināt tādā vietā, kur tas bieži zvanīs. Ieklausieties zvaniņa skaņā. Ja melodija mainās, kļūst žēlabaina vai vispār apklusīs, tas nozīmē, ka ir pienācis laiks mainīt aizsargu, jo tas ir uzņēmis uz sevi pārāk daudz negatīvās enerģijas.

Lasi vēl: Rituāls, ar kura palīdzību tu spēsi piesaistīt naudu – pavisam vienkārši!

Ziepes

Tīrības un Vese***as simbols – gabaliņš parasto ziepju. Ar tām ir saistītas daudzas paražas, lai gan maz kurš par tām zina. Lai padarītu vannasistabas par attīrīšanās un tīras enerģijas templi, vajadzēs izžuvušu ziepju gabaliņu ievieto skaistā kārbiņā un apsiet ar lenti.

Ziepes aktivizētu uz aizsardzību var sekojošā veidā: aizdzedziniet baltu sveci, paņemiet 2 gabaliņus ar ziepēm, kurām nav ķīmisku piedevu, nomazgājiet ar tām rokas līdz pat elkoņiem un sakiet sekojošus vārdus: “Kā ūdens ar putām nomazgā netīrumus, tā ziepes aizsargā māju. No noskauduma, no negatīva, no skandāliem”. Vienu gabaliņu atstājiet vannasistabā, otru tualetē.

Sveces

No vaska lietas sveces ir spēcīgs aizsargs, kas atnes mājās labklājību visās sfērās. Ne viena māja nevar iztikt bez svecēm, gaismas un gudrības simbola. Vislabāk ar šo funkciju galā tiek baznīcas sveces.

Paliekot vienatnē, aizdedziet sveci un izstaigājiet visu māju, neizlaižot nevienu stūrīti. Veiciet mājas attīrīšanas rituālu, palūdziet aizsardzību un gaismu mājās un sirdīs. Neizdegušo sveces atlikumu nolieciet ikonas priekšā vai arī atrodiet vietu mājas austrumu daļā, kur jūs varat novietot aizsargu.

Spogulis

Vislabāk kā aizsargs strādā apaļš spogulis koka rāmī. Mājās, kur valda satikšana un savstarpēja sapratne, tas uzsūc pozitīvo enerģiju un atgriež to atpakaļ simtkārtīgi. Neejiet pie spoguļa-aizsarga sliktā noskaņojumā. Nestrīdieties tā priekša un nerunājiet sliktu.

Vēlams spoguli uz aizsardzību aktivizēt sievietei. Samitriniet tīru auduma gabalu ar mīļākajām smaržām un notīriet virsmu ar apļveida kustībām. Uz nakti zem spoguļa nolieciet skaistu, dziļu trauku. Piepildiet to ar simboliskiem priekšmetiem (monēta labklājībai, ķemme skaistumam, ģimenes fotogrāfija labvēlībai) un palūdziet aizsardzību.

Avots: