Lietas, kas mājās ienes laimi – šis ļoti noderēs!

Laime mājās ir atkarīga ne tikai no saimnieka pozitīvās nostājas. Ir lietas, kuras piesaista veiksmi un labklājību.

Pakavs

Saskaņā ar tautas ticējumu, tas nes veiksmi un veselību. Tiek uzskatīts, ka veiksme vienmēr ir zirgā, bet zirgam ir nepieciešams pakavs. Tas parādīs veiksmei ceļu uz jūsu mājām. Veiksmīgas novietošanas vietas izvēles gadījumā mājā valdīs laime un pārpilnībā, bet Sli**bas un nelaimes metīs mājai līkumu.

Lai aktivizētu aizsargu, nepieciešams pakavu iepazīstināt ar visu māju, parādīt tam istabu izvietojumu un palūgt aizsargāt un sniegt labklājību. Neaizmirstiet pakavam pastāstīt par to, kā tas palīdz.

Ķiploks

Visticamākais neveiksmju avots mājās ir ļaunie spēki. Daudzi ir saskārušies ar to, ka mājas lietas nekārtojas – te trauki izslīd no rokām, te strīdi, te garastāvoklis pasliktinās. Lai mazinātu nešķīstos spēkus, kā arī pasargātu no lāsta un noskauduma, saskaņā ar paražām izmanto ķiploku. Ar tā pievienošanu var izveidot spēcīgu aizsargu, kas pasargās mājas no negatīvās enerģijas.

Lai pilnībā attīrītu māju, ķiploku pakarina nomaļā vietā zem griestiem, lūdzot aizsargāt no ļaunās acs un nešķīstajiem gariem. Ķiploka lietošana pārtikā paaugstina imunitāti un attīra no negatīvās ļaundaru ietekmes.

Medus

Tiem, kas grib, lai mājās būtu pārticība, vajag laikus sagādāt medu. Medus ir lielisks piebūruma līdzeklis, lai piesaistītu jums iepatikušos cilvēku. Cienājot viņu ar saldiem kārumiem, saimniece parāda sevi no labākās puses, bet viesis atceras mājas – mājīgas un viesmīlīgas.

Medus ir arī kārums mājas gariņam. Kā tautā teica:”Medus mājās – pārticība mājās”. Svaigu medu ielej skaistā bļodiņā ar rakstu, izrunājot mājas gariņam laipnus vārdus:”Pagaršo medu, mīļais mājas gariņ, un aizsargā mūsu mājas no nelaimēm, nes mums laimi un pārticību. Un, lai tā ir salda kā medus”.

Āboli

Paraža vēsta, ka glabāt mājās ābolus nozīmē pārticību itin visā. Ar savu svaigumu tie nodrošina jums labu noskaņojumu,un neļaus jums skumt. Pozitīva enerģija, ko āboli smēlušies visu vasaru, ienāk mājā un attīra to visos enerģijas līmeņos.

Gludus, lielus ābolus bez tārpiem novietojiet skaistā traukā, uz kātiņa uzsieniet atlasa lentīti un sakiet sekojošus vārdus: “Mezglu stingri sasienu, laimi mājās piesaistu. Ābolīši virtuvē stāv – kārtību un laimi saglabās”.

Lasi vēl: Rituāls, ar kura palīdzību tu spēsi piesaistīt naudu – pavisam vienkārši!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vēl citas lietas, kas nes veiksmi un laimi!

Leave a Comment