Lietas, kas tevi padara labu gultā

1. Neesi nosodoša!

Ja tavam partnerim ir kādas īpašas vēlmes, kas varbūt neietilpst tavu interešu lokā, savu partneri par to nosodīt nevajag. Ja spēsi piekāpties un izmēģināt ko jaunu, jūsu seksuālā dzīve kļūs tikai labāka – un,iespējams, tev tas pat iepatiksies.

Noteikti nedrīkst savam partnerim aizrādīt par to, kā viņš uzvedas gultā – labāk ir ieteikt, pateikt, kā tev patiktu labāk, nevis brukt virsū par viņa nemākulību.

2. Esi inovatīva!

Citi redz gultas rokturi, tu redzi ideālu vietu, kur izmēģināt sunīšu pozu. Citi redz krūšturi, tu redzi striķi, ar ko sasiet viņa rokas. Ja būsi radoša un gribēsi ikdienišķu seksu pārvērst neparastā, tas jūsu gultas dzīvi padarīs nepārspējamu.

3. Tu par seksu domā ļoti daudz

Visiem zināms ir fakts, ka sievietes bieži vien pēc kāzām gultu redz kā tikai vietu, kur gulēt. Intīmā dzīve ir apstājusies. Tev tādai nav jābūt – ja tu redzi seksu kā savu sporta zāli un ideālu nodarbi, kas palīdz tev relaksēties un pavadīt labu laiku ar savu partneri, tu esi uz pareizā ceļa! Kad domā par seksu, nevajag šīs domas apslāpēt – tu vari pafantazēt un izplānot vakaru – tas ir tikai uz labu.

4. Tu spēj cita vēlmes nostādīt pirms savām

Tāda veida nostāja visu dzīvi var padarīt labāku, bet, ja šāda nostāja tev ir arī saistībā ar intīmo dzīvi, tu esi ideāla seksa partnere! Nav teikts, ka tev vienmēr sava partnera vēlmes ir jāpadara par primārajām, bet tas būtu ļoti labi, ja ik pa laikam censtos apmierināt savu partneri tā, kā viņam vislabāk patīk. Kas lai zina – gan jau saņemsi to pašu atpakaļ!

5. Tu (gandrīz) visu vari izmēģināt vismaz vienu reizi

Ir grūti būt labai gultā, ja visu laiku vēlies darīt to tikai tā, kā tu jau vienmēr to esi darījusi. Nav jau uzreiz jāpērk seksa šūpoles, bet jaunas pozas un iniciatīvas izrādīšana nāks tikai par labu.

Protams, šeit nav runa par situāciju, ja tavs partneris vēlas izmēģināt seksu trijatā – šādā gadījumā ir pilnīgi normāli no tā atteikties, bet, kad runa ir par dažādiem interesantiem trikiem – pamēģini!

6. Tev patīk “laiks pašai ar sevi”

Ja tev patīk to darīt vienatnē, tas nozīmē, ka ar katru reizi tu savu ķermeni iepazīsi labāk, un tas tev arī iepatiksies arvien vairāk. Šādā veidā tu sapratīsi, kas tev sagādā lielāku baudu, ko vēlāk arī varēsi darīt zināmu savam partnerim. Bieži vien sievietes, kuras ir attiecībās, aizmirst, cik jautra var būt masturbācija, bet tev nav jābūt vienai no šīm sievietēm!

7. Tu esi sportiska

Tieši tā! Jo sportiskāka būsi, jo labāka būsi arī gultā. Ja piekopsi veselīgu dzīvesveidu, tas tikai pozitīvi atspoguļosies uz to, ko būši spējīga panākt gultā. Tev būs vairāk enerģijas, vairāk spēka, kas palīdzēs izmēģināt arī jaunas lietas!

Leave a Comment