Lūk, kas pierāda, ka esi SLIKTA DRAUDZENE savam puisim/vīram!

Dažkārt pat tad, ja mums liekas, ka mēs savai otrai pusītei esam īsta dāvana, mēs smagi maldāmies – un ir konkrētas lietas, kas to pierāda.

Ja jūsu attiecībās ir problēmas, šie varētu būt iemesli, kādēļ tās vispār ir radušās!

Tu pārāk daudz flirtē

Tas attiecībās ir pamatīgs sarkanais karogs. Ja zini, ka esi tāda, kurai patīk ar visiem paflirtēt, neko ļaunu nedomājot, tas, iespējams, liek justies slikti tavam draugam. Varbūt viņš tev neko par to nav teicis, jo zina, kāda esi, un nevēlas tevi kontrolēt, tomēr, ja tev ir svarīgas jūsu attiecības, es ieteiktu labāk mazliet rimties un vairāk uzmanības pievērst savam draugam nevis citiem vīriešiem.

Tu vienmēr vēlies pavadīt laiku ar viņu

Nav veselīgi, ka cilvēki, kuri ir attiecībās, visu laiku pavada kopā. Jums katram ir vajadzīga sava dzīve, savi draugi – ar laiku jūs paši sapratīsiet, ka būt tikai diviem vien ir apgrūtinoši, bet tad, iespējams, būs jau par vēlu, jo abi būsiet savus draugus nolikuši malā, un visi kontakti būs zuduši. Laicīgi padomājiet par to, ka neesat visa dzīve viens otram!

Tu vienmēr esi noraizējusies

Ja attiecības tev uzdzen milzīgu stresu, iespējams, ka vaina nav tavā draugā, bet gan tavās garastāvokļa maiņās. Ir svarīgi varēt izšķirt, kad tu esi dusmīga par kaut ko, ko tavs draugs tiešām ir izdarījis, vai arī vienkārši esi noraizējusies par neko. Šādas attiecības nevar pastāvēt, tās nekur jūs abus nenovedīs. Draugs ar laiku sapratīs, ka tas viņam ir par daudz.

Lasi vēl: Viņi kopā atbrīvojās no 260 kilogramiem – tas ir NETICAMS stāsts!

Tu esi pārāk prasīga

Sievietes bieži vien ir pārāk prasīgas un grib pārāk daudz – galvā ir uzbūrušas attiecības, kādas nemaz nav iespējams izveidot. Ja tu gribēsi pārāk daudz, nekad nebūsi apmierināta ar savu draugu, tas nevilksies ilgi.

Tu draugus nostādi pirmajā vietā

Tāpat kā nav labi, ja esat tikai viens otram, otra galējība ir visu savu laiku veltīt tikai draugiem. Vienmēr, kad ir brīvdienas, tu izvēlies izklaidēties un satikties ar draudzenēm, nedomājot par to, ka būtu jāpavada laiks arī ar savu otro pusīti. Galu galā tas attiecības sabojās, jo viņš sāks justies nevajadzīgs.

Tu visu vēlies kontrolēt

Ja attiecībās tēlosi viņa mammu, viss saies pilnīgā dēlī (protams, ne gadījumā, kad viņš tieši vēlas attiecības, kurās viņam nekas nav jāizdomā pašam, nekas nav jādara, tu visu paveiksi viņa vietā), vīrietim ir jāļauj justies kā vīrietim, viņu nedrīkst ierobežot un kontrolēt, nedrīkst izrīkot – tāpat, protams, tu to nevari pieļaut darīt ar sevi. Attiecībās abiem ir jābūt vienlīdzīgiem – tas ir jāatceras!

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment