Mamma izdzina resnu žurku no manas vannas istabas un iedeva man lētu šampūnu, lūk kāpēc

Nesen pamanīju mammas vannasistabas plauktā lētu šampūnu. Un kļuva kaut kā skumji: es nevēlos, lai mamma izmanto šādus budžeta produktus. Nolēmu pajautāt, vai viņai nav vajadzīga palīdzība, jo vienmēr esmu gatava palīdzēt finansiāli, ja nepieciešams. Bet mamma atbildēja, ka viņa vispār neizmanto šo šampūnu matu mazgāšanai.

Kā izrādījās, lēts šampūns ir īsts atradums ikdienā. Mamma man pastāstīja par daudzajiem veidiem, kā to izmantot. Maģija, nekas cits! Es dalos ar jums savās zināšanās.

Lēts šampūns

“Reiz man vajadzēja mazgāt ar rokām adītu cepuri. Protams, veļas mašīnā nemetīšu. Nolēmu ķerties pie interneta. Tieši tur es izlasīju par šampūnu,” stāsta mana māte. Smalkas trikotāžas mazgāšanai viņa izmanto budžeta šampūnu. Cepures, dūraiņi, šalles – matu mazgāšana līdzeklis ar tiem tiek galā uz urrā.

Pēc mazgāšanas trikotāžas lietas kļūst ļoti mīkstas un patīkamas pieskārienam. Turklāt tie nesmaržo pēc mazgāšanas līdzekļa, kā tas bieži notiek pēc mazgāšanas veļas mašīnā. Elementārs sadzīves risinājums!

Jūs varat arī mazgāt kurpes ar lētu šampūnu. Produkts lieliski noņem netīrumus. Tajā pašā laikā tas neatstāj svītras, kas ir īpaši aktuāli, ja kedas vai zābaki ir tumšā krāsā. Ja jums ir nepieciešams mazgāt baltas kurpes, varat izmantot zobu pastas un šampūna apvienojumu.

Mana mamma ir aizmāršīga. Tāpēc bieži, kad viņas mājā beigušās ziepes, viņa to vietā izmanto matu mazgāšanas līdzekļus. Konsistences ziņā lēts šampūns ideāli aizstāj šķidrās ziepes. Smarža ir lieliska, attīrošās īpašības ir tādas pašas. Kāpēc ne? Un, ja šampūns jums šķiet pārāk biezs, vienkārši atšķaidiet to ar nedaudz ūdens. Tas ir viss!

Kā lietot lētu šampūnu mājās

Vēl viens pielietojums ir saistīts arī ar viena instrumenta nomaiņu ar citu. Šoreiz šampūns nāks palīgā, ja mājā beigušās skūšanās putas. Un tas attiecas gan uz sievietēm (vai jūs skūjat kājas ar laulātā putām?), gan vīriešiem. Šampūns matiem lieliski mīkstina ādu, vienlaikus nekairinot to. Skuveklis lieliski slīd pa to.

Lasi arī: Ragana pastāstīja par spēcīgu rīta un vakara rituālu, kas piesaista veiksmi visai dienai

Protams, es neaicinu jūs pastāvīgi lietot skūšanās putu vietā šampūnu. Tomēr katram rīkam ir savs pielietojums. Taču, ja situācija ir strupceļā un kādam mājas ir steidzami jānoskujās, tad šķidrais šampūns ar šo uzdevumu tiks galā simtprocentīgi.

Lēts šampūns ir ideāls universāls līdzeklis jūsu mājas tīrīšanai. Pirmkārt, to var pievienot ūdenim tīrīšanai. Neatkarīgi no tā, vai tā ir flīze vai lamināts, svītras nepaliks. Kā bonuss visam, jūs saņemat patīkamu aromātu visā dzīvoklī.

Otrkārt, ar šampūna palīdzību var nomazgāt absolūti jebkuru virsmu. Tas ievērojami vienkāršo dzīvi, jo jums nav jāiegādājas daudz citu dažādu līdzekļu. Turklāt matu šampūns lieliski noder automašīnas iekšpuses un ārpuses mazgāšanai.

Un šampūns lieliski darbojas, kad jānomazgā visas kosmētikas otas, vecās matu gumijas un ķemmes. Vai zinājāt, ka tās ik pa laikam ir jāmazgā? Visām kopšanas precēm nepieciešama higiēniska apstrāde!

Mammas padoms

Un visbeidzot, es atstāju visneiedomājamāko pielietojumu uz beigām. Ar matu šampūna palīdzību jūs varat izmazgāt tualetes podu līdz spīdumam. Produkts rada daudz putu, un tas labi tiek galā ar piesārņojumu. Turklāt pašu šampūnu var droši liet uz otas un tam paredzētajā statīvā. Svaigums tualetē garantēts!

Ja salīdzina speciāla tualetes tīrīšanas līdzekļa un budžeta matu šampūna cenu, visi jautājumi pazūd. Kāpēc maksāt vairāk, ja var ietaupīt? Tiesa, nesolu, ka šampūns nomazgās ļoti veco piesārņojumu. Bet mana mamma reizi nedēļā atsvaidzina tualeti, tāpēc viņas gadījumā līdzeklis tiek galā.

Tā ir visa gudrība! Es ceru, ka šis raksts jums bija noderīgs. Un, ja zini par citiem veidiem, kā mājsaimniecībā izmantot lētu šampūnu, droši padalies ar savām idejām komentāros!

Leave a Comment