Ragana pastāstīja par spēcīgu rīta un vakara rituālu, kas piesaista veiksmi visai dienai

Sarežģītā dzīves situācijā var palīdzēt īpašs rituāls veiksmei. Galu galā ir reizes, kad lietas noiet greizi. Šķiet, ka ir pienākusi bezcerīga melnā līnija un beigas nav redzamas. Sniegsim pāris noderīgus padomus, kas palīdzēs stabilizēt grūto dzīves gaitu. Varat restartēt un sakārtot sevi.

Veiksmes  rituals

Šāds rīta rituāls ir saistīts ar cilvēka galveno dzīvības avotu. Ja tev uzreiz ienāca prātā ūdens, tad tev ir pilnīga taisnība. Lai veiktu rituālu, jums būs nepieciešama glāze silta šķidruma. Ūdens daudzumam jābūt tādam, lai to varētu uzreiz izdzert. Nekādā gadījumā nedrīkst izliet ūdeni.

Tāds, kas dod dzīvību

Protams, jums vajadzētu pienācīgi sagatavoties rituālam. Īpaši labi to pavadīt pirms kāda svarīga notikuma. Piemēram, intervijas, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, biznesa darījumi. Ja zināt, ka no rīta jums būs jāpaveic grūts, bet nepieciešams uzdevums, noteikti veiciet šo rituālu.

Vakarā sagatavojiet glāzi ūdens un izdzeriet to tukšā dūšā. Ieteicams neaizkavēt rituālu un dzert nedaudz ūdens ne vēlāk kā līdz 12:00 naktī. Citādi no šādas rīcības būs maz jēgas. Turklāt, pirms dzerat ūdeni, jums jāsaka svarīgi vārdi. Vislabāk tos atkārtot trīs reizes, klusi čukstot virs ūdens glāzes.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. oktobrim – esiet uzmanīgi!

“Māte ūdens, ūdens, tu man iedod padzerties. Tu ļāvi man mazgāties. Tāpēc dod man, ūdentiņš, veiksmes upes, veiksmes jūru un labestības okeānu. Es aizslēdzu laimi ar atslēgu un mazgāju to ar ūdeni. Lai viss piepildās pēc mana vārda. Āmen. ” Ūdeni jādzer lēnām, maziem malciņiem. It kā baudot visgardāko nektāru. Noteikti izdzeriet visu ūdeni vai nelejiet pārāk daudz. Atstāt vai izliet šādu ūdeni nav tā vērts, pretējā gadījumā rituāls nedarbosies.

Pareiza sevis programmēšana

Rīts ir dienas kronis. Ne velti jautā, vai cilvēks izkāpa no gultas ar nepareizo kāju, ja viņa garastāvoklis ir slikts. Starp citu, ar kuru kāju labāk izkāpt no gultas? Ar labo vai kreiso? Vai kaut kas var noteikt šādu faktoru? Un, protams, ir atbilde. Jūsu deguns palīdzēs jums atrast kāju, ar kuru jums pārliecinoši jāieiet jaunā dienā.

Pievērsiet uzmanību tam, kura nāss pēc pamošanās elpo labāk. Ja labā, tad jāizkāpj ar labo kāju. Ja kreisā – tātad kreisā kāja šodien ved. Tie, kas praktizē jogu, labi zina šādus smalkumus. Izrādās, joga sniedz maksimālu labumu ne tikai fiziskajai, bet arī garīgajai būtnei.

Rīta rituāls veiksmei

Un kā vēl jūs varat padarīt rītu pozitīvāku un noskaņoties produktīvai dienai? Centieties dot sev vismaz stundu brīva laika. Protams, mēs runājam par cīruļiem. Jo, ja cilvēkam nepatīk agri celties, tad diez vai viņam kaut kas liks pārskatīt savus uzskatus. Brīvajā laikā vajag palasīt savu mīļāko grāmatu, nodarboties ar jogu vai vismaz veikt vieglus vingrinājumus, iedzert gardu tēju.

Pateicības piezīmju grāmatiņas saglabāšana ir laba ideja. Tās lapās varat pierakstīt pateicības vārdus visiem un visam, kas jums ir dārgs. Tāpēc jūs teiksiet paldies Visumam par to, ka tas jums ir devis šos cilvēkus. Piemēram, jūs varētu uzrakstīt kaut ko līdzīgu: “Paldies, mans dārgais vīrs, par laimīgās laulības gadiem. ” Vai arī šādi: “Paldies maniem mīļajiem bērniem, ka izvēlējāties mani par savu māti . ” Tas ne tikai rada pozitīvu noskaņojumu visai dienai, bet arī sniedz patīkamas emocijas. Noteikti izmēģiniet.

COMMENTS

Leave a Comment