“Mammu ļauj man nomirt” es vairs nespēju paciest tās sāpes!

Divdesmit septiņus gadus vecā Dana Bišopa pastāstīja, ka viņas dēls, Morgans, cīnās ar šo ādas kondīciju jau no četru mēnešu vecuma.

Morgana ģimenē šobrīd ir lūzumpunkts, viņi ir izmēģinājuši  gandrīz visas pieejamās ārstniecības metodes – ieskaitot ķīmijterapiju.

Āda uz bērna kājām un pēdām ir kļuvusi tik sakairināta, ka viņš nespēj staigāt, lai viņš pārvietotos Sli**bas uzliesmojuma laikā, viņam ir izmanto mobilitātes skūteris.

Ņemot vērā, ka ekzēma neļauj viņam gulēt, viņš apmeklē bērnudārzu tikai pusi dienas un viņš tikai retu reizi var spēlēties ar draugiem.

1

 

2

 

3

„Cīņā ar ekzēmu esam jau zaudējuši daļu no Morgana personības,” saka Bišopas kundze, kura aizgāja prom no darba, lai rūpētos par savu dēlu.

„Mums nav normālas dzīves. Ziema ir gatavā elle viņa ādai, Sli**bas uzliesmojumu izraisa centrālā apkure un aukstais laiks, taču arī vasarā mēs reti dodamies ārpus mājas, jo karstums un putekšņi arī aktivizē ekzēmu.”

„Mums nav atelpas. Savā piektajā dzimšanas dienā Morgans man pateica, ka viņš labprātāk nomirtu, nekā turpinātu dzīvot ar ekzēmu – tas salauza viņa mātes sirdi.”

Morgans bieži ir pārguris no sāpēm naktī, kad viņam ir jāguļ, tādēļ bērnudārzu viņš apmeklē no rītiem un pēcpusdienā guļ diendusu.

4 5

6 7

Apmeklējot bērnudārzu, viņa niezošā āda novērš viņa uzmanību, viņš pat nevar noturēt rokā zīmuli.

Ekzēmas uzliesmojuma laikā, viņa āda izskatās kā aplieta ar skābi.

„Morgana vienu gadu vecais brālis ir ļoti saprotošs, ja viņš redz, ka Morgans kasās, viņš arī mēģina viņu pakasīt vai palīdzēt viņam uzsmērēt pretniezes ziedi.”

„Mēs ar vīru uz maiņām vedam Jensonu ārā, jo nebūtu godīgi viņam visu laiku likt sēdēt telpās, tomēr, mēs jūtamies vainīgi, ka nevaram paņemt līdzi arī Morganu.”

Visas dienas garumā Dana un viņas vīrs Pauls ieziež Morganu ar pretniezes ziedi – bieži Morgans tiek ieziests pat četras vai sešas reizes biežāk nekā rekomendējis ārsts.

Pēdējo astoņu mēnešu laikā, pāris saka, ka ir piedzīvojuši to, ka uz Morgana ādas neparādās ekzēmas uzliesmojumi tikai kādas četras dienas.

Zēns cieš ne tikai no ekzēmas, bet arī no astmas un dzīvībai bīstamā nefrotiskā sindroma, kura dēļ ķermenis no aknām zaudē olbaltumvielas.

Bišopa kundze uzskata, ka imunitāti apspiedošās zāles, kas dēlam jālieto, lai apspiestu aknu problēmas ir tikai pasliktinājušas viņa ādas stāvokli.

Morganam ir konstatētas vairāk nekā 20 citas alerģijas, no olām, riekstiem, piena produktiem, kartupeļiem, sojas un rīsiem.

Ār*ti strādā pie tā, lai atrastu citus ēdienu no kuriem Morganam nav alerģiskas reakcijas, jo šobrīd, viņš var ēst ļoti maz pārtikas produktu.

8 9

Bišopa kungs un kundze meklē palīdzību arī internetā, viņi ir uzgājuši hidroterapijas kl**iku Avene Centre, Francijā.

Šis centrs piedāvā ārstēšanu siltā ūdenī un ietīšanas procedūras, kas dziedē ekzēmu un psoriāzi, Bišopa kundze uzskata, ka tā ir pēdējā iespēja palīdzēt Morganam.

Bišopa kungs plāno veikt 900 jūdžu (150 tūkstoši kilometru) labdarības velomaratonu.

10 11 12 13

„Viss ko Morgans vēlas ir lai viņa nieze pārietu,” komentē Bišopa kungs.

Morgana ģimene šobrīd laiku velta arī tam, lai sociālajās vietnēs iepazīstinātu un informētu cilvēkus par dažādām ādas slimībām un to ietekmi.

„Cilvēki neuzskata ādas Sli**bas par nopietnām. Viņi izdzird vārdu „ekzēma” un domā, ka tā ir tikai sausa āda, bet realitātē, tā ir nopietna Sli**ba.”

Avots. www.dailymail.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">lilija</cite>

    Man bija jaunībā ekzēma (ap 1969-1972 gadu).Izārstēju ar lokakortenu.Vēlāk tādas zāles atsevisķi vairs nebija pieejamas, bet tika ietilpināts prednizalona sastāvā.Man izdevās vēl dabūt atsevisķi.

  • <cite class="fn">neo</cite>

    traucē lasīt daudzās kļūdas tekstā… laikam sarakstījusi kāda 8.klases skolniece.

  • <cite class="fn">Ivita</cite>

    vai esat griezusies pie specigam tantinam vardotajam vai dziedniekiem??? varbut ka vini spes jusu delinam palidzet. novelu veselibu un visu to pasu pasu labako, lai ar Dieva paligu jusu puisitis klust vesels!!!

    • <cite class="fn">inga.g.</cite>

      Vardotaji,dziednieki,tantinas kalpo satanam,pasi neapzinoties.
      Dievs vienigais var dziedinat.

      • <cite class="fn">DeeMaN</cite>

        Mūsdienu medicīna var palīdzēt, nevis augstākminētās neeksistējošās būtnes.

  • <cite class="fn">es</cite>

    …tāpat kā psoriāze..

  • <cite class="fn">Kika</cite>

    Lai Dieviņš palīdz šim puisītim izveseļoties !!! Visiem novēlu izturību…

    • <cite class="fn">ina</cite>

      Kur ir puisisa gimenes kontakti? Es zinu ka tikt vala no ekzemas.

      • <cite class="fn">baiba</cite>

        Ārstē neatgriezeniski ar zosu iekšējiem taukiem un nedaudz jūras sāli,taukus sagriez plānās šķēlītēs un kārto kārtām kārbiņā ,starp katru kārtu paber sāli u,mazliet smērē vairākas reizes dienā un 6 mēnešu laikā ekzēma pazudīs -pārbaudīts un efektīvs līdzeklis ,varbūt kādam noder ,žēl bērna,varbūt kāds māk šo ziņu nodot tiem cilvēkiem,

  • <cite class="fn">liga</cite>

    Vienigais ka varu dot Jums padomu Jums jabrauc uz Draudzi Prieka Vests un japienen Jezus un tad Jusu Dels tiks ari dziedinats,bet Jums par savu delu ir jaludz un to ari daris visa draudze.Pati draudze ir Riga Berzaunes iela liela stiklota eka ejam tur ludzat palidzet mes Jums tad palidzesim.

    • <cite class="fn">DeeMaN</cite>

      Tu ar galvu draudzējies? Ar pāris lūgšanām NAV iespējams izārstēt tādas slimības. Vaitad viduslaiku tumsonība nav pārgājusi vai?

    • <cite class="fn">giča</cite>

      Murgs kaut kāds ar šiem sludinātājiem. Sēdi savā prieka vēstī un pati par sevi lūdzies.

  • <cite class="fn">Gita</cite>

    Tā ārstējama vaina. Ir speciāla smēre-ziede- ELOCON, kas šāgu problēmu mazina un dziedē ādu, tikai jāatceras, ka šo kaityi nevar izārstēt pavisam, bet gan ierobežot un tiklīdz mana, ka parādās krevele, jāuzsmērē ziede.

  • <cite class="fn">Sergejs</cite>

    Izraelā ir nāves jūra , padzivojiet paris nedeļas un bus labaks rezultats, gan ar elpošanu gan ar ādu ….
    Tur daba dara savu , jo ir zem jūras līmeņa ar sāls ezeru un gaisu .
    Sliktak tiešām nebūs .

Leave a Comment