“Man visu laiku neizdodas”: trīs veidi, kā pārtraukt apburto loku

Kā atkal kļūt veiksmīgam un laimīgam

1. Atbrīvojieties no satraukuma un aizvainojuma . Šīs ir divas ļoti spēcīgas, bet negatīvas sajūtas, kas liek cilvēkiem stāvēt uz vietas un atkal un atkal pārdzīvot problēmas. Palīdzēs pieci efektīvi veidi , kā atbrīvoties no šīm sajūtām . Tiklīdz jūs varat beigt dusmoties par dzīvi un Visumu par to, ka jūs to izdarījāt, viss atgriezīsies normālā stāvoklī. Aizvainojums un nemiers bloķē tavu enerģiju, neļauj pārņemt kontroli pār savu dzīvi, jo esi orientēts uz pārdzīvojumiem, uz negatīvo.

2. Atbrīvojieties no toksiskās vides . Iespējams, ka problēmu avots tev ir apkārtējie cilvēki. Mēģiniet analizēt savu dzīvi, lai atrastu tādus cilvēkus, kuri jūs izmanto, pastāvīgi traucē jums vai pamodina tevī vainas, kauna sajūtu. Tie var būt enerģijas vampīri, manipulatori. Tie var būt tiešā tuvumā. Ir pienācis laiks no tiem atbrīvoties – pārtrauciet ar viņiem sazināties vai vispirms sāciet dialogu. Var likt arī enerģijas aizsardzību .

3. Mainiet vidi. Ja esat uz melnas dzīves svītras un nekas jums nelīdz, tas nozīmē, ka jums ir jāmaina vieta. Jūs varat atrast citu darbu, doties atvaļinājumā, atrast jaunu hobiju, satikt jaunus cilvēkus. Jūs varat mainīt prioritātes un dzīves virzienus. Tas var palīdzēt un gandrīz nekavējoties. Iespējams, tava melnā svītra un nebeidzamās neveiksmes ir saistītas ar vietu, kur atrodies. Dažreiz palīdz pat banāla mēbeļu pārkārtošana mājā. Dažreiz mums vienkārši vajag ņemt un mainīt visu apkārt. Dažreiz, lai viss kļūtu labāks, vispirms ir nepieciešams, lai viss kļūtu savādāks.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Lasi arī: Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Atrodoties melnā joslā, jebkura persona ir piesātināta ar negatīvu enerģiju. Ir nepieciešams patstāvīgi attīrīt savu māju  un savu auru no tās . Šis būs lielisks un pareizs pirmais solis ceļā uz enerģijas “atgūšanu”, spēku atjaunošanu un veiksmi. Atcerieties, ka melnā josla nav bezgalīga, un tās beigas galvenokārt ir atkarīgas no mums.