“Man visu laiku neizdodas”: trīs veidi, kā pārtraukt apburto loku

Gadās, ka cilvēks dzīvē ir uz melnas svītras. Kādu iemeslu dēļ mums pastāvīgi neizdodas vienā vai otrā lietā. Eksperti pastāstīs, kādi ir šie iemesli un kā izjaukt šo apburto loku.

Protams, visas problēmas, kas mūs ieskauj, rodas no mūsu domām, bailēm, kompleksiem. Ja jums šādas domas ir lielā skaitā, tās neļauj jums izkļūt no krīzes situācijas. Lasiet pozitīvu attieksmi un apstiprinājumus, lai gūtu panākumus, lai jūsu prāts būtu attīrīts no vīrusu programmām, kas izraisa problēmas un veiksmes trūkumu.

Kāpēc parādās melnā josla

Apsveriet vienkāršu piemēru laimīgam cilvēkam, kurš dzīvo āboliņā un nepazīst skumjas. Kādā jaukā dienā var notikt kaut kas tāds, kas ir ārpus viņa kontroles. Tas novedīs pie plānu sabrukuma, atlaišanas no darba vai šķiršanās no mīļotā.

Turpmākā notikumu attīstība var būt tikai divu veidu: vai nu cilvēks tiek galā ar grūtībām un dzīvo tālāk, vai arī kļūst par problēmu magnētu, pastāvīgi piesaistot nelaimes. Starp šīm divām situācijām ir viena vienkārša un neliela atšķirība: tas, kurš sāk piedzīvot pastāvīgas problēmas, vairumā gadījumu tās uzliek sev. Viss ļaunākais, kas ar mums notiek, ir mūsu domāšanas un negatīvās enerģijas sekas.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Lasi arī: Kā noteikt, vai bankas kartes numurs ir “laimīgs”: numeroloģiska pieeja

Tāpēc, mēģinot tikt galā ar melno svītru dzīvē, nav iespējams:

  • sēdēt un gaidīt laikapstākļus pie jūras;
  • uztvert situāciju kā pašsaprotamu.

Jums ir jāņem lietas savās rokās un jāsaprot, ka viss ir atkarīgs no jums.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment