«Manam vīram ir puisis – lūk, kāda ir mūsu dzīve!»

“Kad es satiku savu vīru Polu, man bija 23 gadi un viņam – 28. Jau no paša sākuma zināju, ka viņš ir biseksuāls – patiesībā pirmajā vakarā, kad mēs satikāmies, viņš vēl joprojām bija attiecībās ar vīrieti.

Sākumā es biju noskaņota ļoti skeptiski. Domāju, ka, ja vīrietis ir ar citu vīrieti, viņš ir gejs. Mani draugi teica, ka esmu traka, ja cenšos domāt, ka tā nav, tomēr tad, kad Pols skūpstīja mani un glāstīja manu ķermeni, es skaidri zināju, ka, neskatoties uz to, ka viņam patīk vīrieši, viņam tikpat ļoti patika arī sievietes – un noteikti, ka es.

Kad mūsu attiecības sāka kļūt nopietnākas, Pols pameta savu draugu, un mēs sagājām kopā, tomēr viņš skaidri un gaiši pateica, ka nevēlas beigt tikties ar citiem vīriešiem – man nekas nebija pretī. Patiesībā šīs atklātās sarunas par seksuālajām vēlmēm lika man kļūt ziņkārīgai par to, kā tas ir – būt ar sievieti.

Mēs tikāmies tikai trīs mēnešus, kad jau ievācāmies dzīvot kopā. Pēc sešiem mēnešiem mēs piekritām atvērtām attiecībām ar konkrētiem noteikumiem. Pirmkārt, mums vienmēr bija jāpasaka otram, kur un ar ko mēs esam. Bija ļoti daudz brīvības, bet nekādu noslēpumu.

Ar šāda veida spēcīgu uzticību un atklātību attiecībās, mums abiem bija ļoti daudz dažādu piedzīvojumu – gan kopā, gan ar citiem cilvēkiem. Man bija dažas pieredzes ar sievietēm, tomēr, lai gan tas bija jautri, šīs izpriecas lika man saprast, ka labāk esmu ar vīriešiem – dažreiz pat ar vairāk nekā vienu. Pirmo reizi, kad Polam un man bija kopīgs sekss ar citu vīrieti, bija mazliet dīvaini to redzēt, tomēr ar laiku man tas sāka šķist seksīgi – tas, cik pārliecināts un atklāts viņš bija par to, kas viņam patīk.

Lasi vēl: Sekss trijatā. Kas jāzina, ja šo soli sper, esot ilgstošās attiecībās

Pēc trīs gadiem, kuros bija neskaitāmi izmēģinājumi un milzīga jautrība, Pols mani pārsteidza ar gredzenu. Mēs izlēmām, ka vēlamies uzsākt monogāmas attiecības. Zināju, ka sākumā tas varētu būt sarežģīti, tomēr mēs pārcēlāmies uz jaunu pilsētu un izdomājām, ka ir laiks kļūt nopietniem.

Pirmie divi laulības gadi bija diezgan mierīgi: mēs strādājām, ceļojām kopā un turpinājām izbaudīt lielisku seksuālo dzīvi – tikai viens ar otru.

Tad es iepazinu Oskaru.

Ar Oskaru mēs piedalījāmies vienā Brodvejas šovā. Viņš bija jautrs, smieklīgs – viņam ļoti patika flirtēt. Kādu vakaru mēs gandrīz “pāršāvām pār strīpu”, kad pēc viena šova malkojām kopīgus dzērienus un sākām skūpstīties. Es izstāstīju Polam par Oskaru, un viņš teica, ka, ja to vēlos, tad droši varu darīt. Tas, ko es sākumā nenojautu – arī Pols ar Oskaru izveidoja savstarpējās attiecības.

Pēc pirmā intīmā sakara ar Oskaru es gribēju viņu iepazīstināt ar Polu. Pirmajā reizē, kad viņi satikās, es redzēju, ka starp viņiem ir ķīmija. Mums bija sekss trijatā, un tas bija gan aizraujoši, gan pavisam dīvaini. Kad Oskars un Pols skūpstījās, es uzreiz varēju pateikt, ka tas bija kaislīgi – tas bija kas vairāk par vienkārši seksu.

Pēc tā vakara es jutos ļoti nedroša. Ja nu Polam Oskars patika vairāk par mani? Mēs arvien biežāk sākām satikties trijatā, un ne vienmēr tas bija saistīts ar seksu. Mēs skatījāmies filmas, ieturējām piknikus parkā un sākām ieviest savu kopā būšanas ritmu. Pēc dažiem mēnešiem arī savus draugus mēs sākām iepazīstināt ar Oskaru kā ar “mūsu puisi”.

Daudz cilvēku prāto par to, kāda ir mūsu dzīve, un lielākoties tā ir normāla. Mēs ar Polu ejam uz darbu, atnākam mājās, pavakariņojam, kad varam. Ar Oskaru kopā pavadām daudz laika, ejam iedzert, dodamies un ballītēm nedēļas nogalēs. Dažkārt satiekos ar Polu divatā, dažkārt Pols satiekas divatā ar Oskaru. Mēs ar Oskaru stājamies intīmos sakaros tikai tad, ja blakus ir Pols.

Es nejūtos tā, it kā dalītu savu vīru ar kādu – patiesībā es saņemu divkārt stipru mīlestību un draudzību. Šie divi lieliskie vīrieši mani dievina, un nevienam no mums neliekas, ka mēs “slapstītos” vai krāptu viens otru. Es varētu satikties arī ar citiem cilvēkiem, ja vēlētos, bet šobrīd es izbaudu to, kas man ir. Oskars dažkārt arī tiekas ar citiem cilvēkiem, un mūs abus tas pilnībā apmierina.

Šī, protams, nav tradicionāla laulība, tomēr tas ir tas, kas mums padodas labi. Kamēr vien mēs abi esam laimīgi, mums nav nekādu domu par to, ka būtu jāpārstāj tikties ar Oskaru. Ja vēlēsimies bērnus, Oskars noteikti būs ļoti labs tēvocis!”

Avots: womenshealthmag.com

COMMENTS

Leave a Comment