Šīs 6 pazīmes liecina par kuņģa vēzi – pievērs uzmanību!!

Vislielākā problēma, kas saistāma ar kuņģa vēzi, ir tā, ka to bieži vien nav iespējams laikus atklāt, jo simptomi ir tādi paši kā jebkurām visparastākajām vēdera kaitēm, piemēram, kairinātam zarnu sindromam (KVS), žultsakmeņiem vai gastrītam.

Taču īpaša uzmanība ir jāpievērš tam, kādā veidā izpaužas šie simptomi – vai tas ir gastrīts, kuņģa refluksi, pārlieku liela skābe vai infekcija, kuru simptomi parasti ir rimstoši – vai arī tas ir kuņģa vēzis, kura simptomi parasti ir ilgstoši, zemas intensitātes un neaprimst.

Brīnumainā kārtā sāpes nav viens no galvenajiem kuņģa vēža simptomiem, lai gan pēdējās kuņģa vēža stadijas mēdz būt pat ārkārtīgi sāpīgas. Saskaņā ar Ņujorkā esošo Sīnāja kalna Vese***as sistēmas asociētās profesores un ķirurģes onkoloģijas nodaļā ārstes Umutes Surpeles sacīto – visizplatītākās kuņģa vēža pazīmes agrīnās stadijās parasti norit bez jebkādiem simptomiem. Lūk, šeit tiek uzskaitīti seši brīdinājuma signāli, kas liecina par to, ka jums steigšus jādodas pārbaudīties.

Lasi vēl: Šis FOTO palīdzēs noteikt, vai tev nav krūts vēzis!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādas kuņģa vēža pazīmes nedrīkst palaist garām!

Leave a Comment