“Manas 600 mārciņas.Dzīve” zvaigzne devies mūžībā dažas dienas pēc 49. dzimšanas dienas. Visi ir pārsteigti par to, kā tas varēja notikt.

TLC zvaigzne, kas kļuva slavena, jo dziedāja dziesmu “Mr. Buttermilk Biscuits” vistas gaļas restorānā, 13. jūnijā devusies mūžībā, vēsta viņa radinieki.

“Lerijs ir aizvadījis labu cīņu. Viņš ir pārvarējis dažus no lielākajiem izaicinājumiem, ar kuriem viņam jebkad nācies saskarties,” sestdien sociālajā tīklā Facebook rakstīja Maiersa brālēns Tods Darels.

“Atpūties labi, Junior, tevis pietrūks,” viņš piebilda. “Paldies un svētības visiem. Lūdzu, saglabājiet mūsu ģimeni savās lūgšanās. ❤️💔🕊️🕊️”.

Maijers ieguva slavu, kad 2022. gada janvārī parādījās realitātes seriāla 10. sezonā.

Viņš savulaik filmējies TLC šovā “Mani 600 lb. Dzīve”, kad viņš bija vairāk nekā 900 mārciņu un gulēja.

Toreiz viņš filmējās 13. sērijā ar nosaukumu “Larry’s Journey”, kurā viņš bija piesiets pie gultas ar svaru 940 mārciņas.

Topošajam evaņģēlijas dziedātājam aptuveni piecus gadus pirms šova filmēšanas bija veikta svara zaudēšanas operācija, taču galu galā viņš atkal pieņēmās svarā par 400 mārciņām.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Atrodoties “Mani 600 Lb. Dzīve,” Maierss paskaidroja, kā traģiskie notikumi, zaudējot savu māti un brāļadēlu, lika viņam pieņemt sliktos ieradumus – pārmērīgu ēšanu.

Maierss apgalvoja, ka pēc pārraides 2022. gada janvārī viņš nokrita līdz aptuveni 300 mārciņām, taču galu galā viņš pieņēmās svarā par 200 mārciņām.

“Es ēdu, lai sevi mierinātu,” viņš teica šovā. “Kad es gatavoju ēst, tā ir vienīgā reize, kad esmu laimīgs, izņemot to, kad es ēdu.”

Līdz epizodes beigām Maierss bija zaudējis apmēram 100 mārciņas.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu iemeslu….

Leave a Comment