Horoskops 2023. gada 23. jūnijam: esiet uzmanīgi, var rasties pārpratumi

Auns

Pirms izmantot saņemto informāciju, rūpīgi pārbaudiet to – kāds mēģina jūs maldināt, tiecoties pēc savtīgiem mērķiem. Un arī šodien nevajadzētu aizdot, cilvēks, kurš lūdz viņu “izglābt”, visticamāk, šobrīd naudu neplāno atdot.

Vērsis

Piektdiena sola daudz perspektīvu iespēju. Biežāk paskatieties apkārt, lai nepalaistu tos garām un paspētu ķert veiksmi aiz astes! Tas pats attiecas arī uz mīlas sfēru – ja esi neprecējies, sper pirmo soli pretī kādam, kurš pret tevi ir bijis jauks jau ilgu laiku. Un Vēršiem, kuri ir attiecībās, būtu jādomā, kā tās uzlabot.

Lasi arī: Laimīgais 10 bērnu tēvs Īlons Masks nosauca vienīgo iemeslu, kāpēc viņš varētu pārtraukt bērnu radīšanu

Lasi arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Dvīņi

Aktivizējiet savu humora izjūtu pēc iespējas vairāk, tas palīdzēs jums nepalaist vaļā. Šodien apkārtējie cilvēki redzēs pat jūsu mazākās kļūdas, un, ja jūs tām nepieļausiet, viņi nāks klajā ar prieku un nevilcināsies to apspriest publiski. Labākais veids, kā viņa vietā ielikt “kritiķi”, ir atlaist mērķtiecīgu, kodīgu joku viņa adresē.

Vēzis

Nedēļas beigās var rasties pārpratumi attiecībās ar draugiem un radiem. Tuvajiem šķiet, ka tavā dzīvē viss nenotiek tā, kā vajadzētu, ko viņi tev neizstāstīs un sāks dot padomus un ieteikumus. Nav nepieciešams tērēt enerģiju savas pozīcijas aizstāvēšanai – klausieties klusi, bet dariet, kā sirds liek.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment