Kas neļauj Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veidot spēcīgas attiecības

Panākumi mīlestībā nav nejaušība. Lai saglabātu uzticību un siltumu attiecībās, jācīnās ar iekšējiem dēmoniem un sliktajiem ieradumiem savā raksturā. Tieši šie ieradumi tiks apspriesti šajā rakstā.

Mīlestībā viss notiek saskaņā ar noteiktiem maģiskiem likumiem. Lielākā daļa no mums neievēro visus neizteiktos noteikumus, taču to var viegli novērst. Pietiek atzīt sev savus trūkumus un nedaudz pielāgot savu uzvedību. 

Auns

Iemīlējies Auns nez kāpēc saka pārāk maz. Viņi nerunā par savām jūtām, nesāk garas sarunas par nākotni. Tie nav slēgti, nē. Vienkārši šīs zīmes pārstāvjiem īsti nepatīk nemitīgi tērzēt un, vēl jo vairāk, par attiecībām. Viņiem patīk spēlēt šo spēli bez vārdiem, sajūtu līmenī, smalka garīga saikne ar partneri. Tas padara pirmās dienas, nedēļas un mēnešus maģiskas, bet ne uz ilgus gadus. Lai saglabātu stabilitāti mīlestībā, jums būs jāiemācās sazināties ar savu dvēseles radinieku par iekšējām jūtām.

Vērsis

Galvenā Vēršu problēma attiecībās ir viņu egoisms. Sākumā tas nav īpaši pamanāms, bet tad tas sāk izpausties skaidrāk, kad kaisle un pievilcība sāk pamazām izgaist. Vērsim ir svarīgi domāt par mīļoto cilvēku. Un runa nav par finansiālu atbalstu. Jums vienkārši jāatceras par viņa komfortu. Ar to pietiks, lai jebkuras attiecības būtu ilgstošas ​​un pēc iespējas patīkamākas. Šīs zīmes cilvēkiem trūkst spējas domāt par citiem. Ja viņi to izdosies novērst, viņu dzīve krasi mainīsies uz labo pusi.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņiem jābeidz būt lidojošiem. Jā, šiem cilvēkiem ir svarīga sabiedriskums un nepieciešamība pēc jaunām paziņām, taču otrā pusīte šajā gadījumā var kļūt greizsirdīga. Dvīņi ārkārtīgi bieži liek mīļotajam uztraukties. To noteikti nav vērts darīt, jo pacietība nav neierobežota. Mīlestība ir balstīta uz lojalitāti un uzticību. Lai nopelnītu uzticību, jums būs jāparāda dvēseles radiniekam, ka viņa ir viena un citu pretendentu nav.

Vēzis

Vēži bieži savus draugus vai darbu nostāda priekšroka par ģimeni. Jā, tie ir gādīgi tēvi un vīri, mātes un sievas, bet dažkārt viņiem pietrūkst spējas būt blakus noteiktā laika brīdī. Šie cilvēki ir lieliski draugi, bet, ja viņi ir iemīlējušies, tad jāpārskata savas prioritātes. Pretējā gadījumā jūs varat ļoti aizvainot savu dvēseles biedru, un tas ir pilns ar attiecību pārtraukumu, jo diemžēl ne visi apstiprinās, sapratīs un pieņems faktu, ka draugi mīļotajam ir tikpat svarīgi kā ģimene.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment