Manas mājas ir mana pils: 5 priekšmeti, kas mājai piesaistīs bagātību un labklājību

Sarkana lente vai sarkana vītnes bumbiņa

Fen Šui šie divi talismani ir gandrīz līdzvērtīgi, taču tie veic savas funkcijas nedaudz atšķirīgi. Sarkanajai lentei vajadzētu karāties tieši pie mājas ārdurvīm. Tas palīdz stabilizēt enerģijas plūsmas, kas labvēlīgi ietekmē tur dzīvojošo cilvēku veiksmi.

Sarkanajai bumbiņai jābūt no dabīga materiāla – piemēram, vilnas. Vispirms tas ir jāatritina un pēc tam jāpārtin uz koka nūjas vai karotes. Pēc tam bumbu var nolikt jebkurā sev ērtā vietā, bet tā, lai tā būtu redzama. Kopā ar sarkano lenti efekts būs divtik labvēlīgs. Atgādinām, ka sarkanā bumba piesaista veiksmi un piesaista mājai labklājību. Ar viņu ir pat īpašs rituāls naudas piesaistīšanai .

Vijolītes

Šis augs vienmēr piesaista veiksmi mājā, kurā tas aug. Šī veiksme attiecas ne tikai uz attiecībām starp cilvēkiem, kas dzīvo zem viena jumta. Eksperti norāda, ka violeta var nest arī finansiālu stabilitāti, atbrīvot cilvēku prātus no nevajadzīgām un postošām domām un piesaistīt veiksmi biznesā.

Bruņurupucis

Vēl viens fen šui talismans, kas simbolizē ilgmūžību un veselību, lielu veiksmi biznesā, darbā un finanšu sektorā. Bruņurupucis lieliski ietekmē cilvēku enerģiju, papildina zaudētos spēkus.

Lasi arī: “Man visu laiku neizdodas”: trīs veidi, kā pārtraukt apburto loku

Lasi arī:  Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos 7 kaitēkļus nekādā gadījumā nedrīkst turēt guļamistabā

Šādā mājā būs labāk atpūsties un atpūsties. Bruņurupucis attīra prātu no negatīvām domām un palīdz garīgajos meklējumos. Šis talismans atbalsta arī jaunu sākumu cilvēkos.

Viņi saka, ka mājdzīvnieki piesaista mājā arī labas lietas. Tas galvenokārt attiecas uz kaķiem. Tiek uzskatīts, ka mājdzīvnieks ir pareizi jānosauc , lai tas patiešām kļūtu par lielas veiksmes avotu.

Leave a Comment