Manipulatora lamatas: kā pasargāt sevi no toksiskas iejaukšanās jūsu dzīvē

Toksiski cilvēki ir mums visapkārt, mēs tikai bieži nepamanām viņu ietekmi. Ir pienācis laiks uzzināt, kā mēs varam efektīvi aizstāvēties pret tiem, kas mēģina mūs apmānīt, izmantojot mūsu laipnību.

Vispirms jums jāiepazīstas ar galvenajām toksisko cilvēku pazīmēm, lai labāk saprastu, no kā jūs sevi aizsargājat. Šīs ir galvenās pazīmes, kas liecina, ka persona var vai vēlas jūs izmantot:

  • viņam patīk būt uzmanības centrā;
  • viņš neatzīst savas kļūdas;
  • tas pārkāpj jūsu personīgo telpu;
  • empātijas trūkums;
  • neparedzama uzvedība.

Ja kāda neizskaidrojama iemesla dēļ nejūtaties ērti blakus kādai personai, tas var arī norādīt, ka viņš ir toksisks. Komunikācija ar šādiem cilvēkiem ir ārkārtīgi bīstama, jo tā var izraisīt stresu, sabojātu garastāvokli, paaugstinātu vainas sajūtu, enerģijas kritumu, nogurumu, pašcieņas samazināšanos.

Aizsardzības metodes pret manipulatoriem

Parādiet vienaldzību . Vairumā gadījumu manipulatori ir arī enerģijas vampīri. Viņi cenšas izmantot jūsu laipnību ne tik daudz, lai izbaudītu uzvaru kādā biznesā, bet gan tāpēc, lai absorbētu jūsu izmisumu un īgnumu, agresiju. Viņi vēlas no jums kaut kādu atbildi. Ja šī reakcija nenotiek, toksiskā persona pārtrauks jūs mocīt. Tāpēc jūs pats varat izlikt slazdus tiem, par kuriem jums ir aizdomas par manipulācijām. Vienkārši pārtrauciet kaut kā reaģēt uz šādas personas vārdiem un darbībām. Ja viņš pārtrauc ar jums sazināties, tas nozīmē, ka viņš ir toksisks.

Iepriekš padomājiet par to, ko un kā teikt . Jums jābūt uzmanīgiem ar toksiskiem cilvēkiem, kuri barojas ar jūsu enerģiju. Mēģiniet iepriekš padomāt, kādā virzienā varētu būt jūsu dialogs. Padomājiet par visām atbildēm uz visiem iespējamiem nepatīkama cilvēka jautājumiem. Atbildiet pārliecinoši un ātri, un vēl labāk, vadiet sarunu pats, uzdodot jautājumus. Tātad enerģijas vampīrs nespēs kontrolēt jūs un jūsu emocijas.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Atcerieties, ka mēs ne vienmēr varam iepriekš noteikt šādu personu, un mēs ne vienmēr varam to izdarīt precīzi. Ikviens pieļauj kļūdas, it īpaši, ja jūs ilgi nepazīstat “aizdomās turamo”. Šajā gadījumā, parādoties pirmajiem negatīvisma simptomiem no viņa puses, jums vajadzētu mēģināt pateikt, ka jums nepatīk šāda uzvedība vai attieksme pret sevi. Ja nevarat sazināties ar cilvēku, jums jāpārtrauc jebkāda saziņa ar viņu.

Noderīgi triki

Neskatieties manipulatoram acīs . Tas var likt jums noslīkt nevajadzīgās domās. Skatieties it kā caur šādu cilvēku – uz viņu, bet tajā pašā laikā nekoncentrējot skatienu uz viņa rokām, acīm, seju. Periodiski paskatieties kaut kur sev apkārt. Tas palīdzēs jums palikt atslābinātam un nekas nenovērsīs jūsu uzmanību.

Pastāvīgi uzdodiet sev vienkāršus jautājumus: “Kāpēc šī persona to dara?” vai “kāpēc viņš man to stāsta?”. Tātad jūs varat labāk saprast, kurš no jums ir izdevīgāks šajā vai citā situācijā. Ja manipulators mēģina aizstāt tavas domas un secinājumus ar savējiem, mēģinot tevi apmānīt, tu noteikti to jūti.

Turklāt vietnes dailyhoro.ru eksperti stingri iesaka mums visiem atcerēties izmantot spēcīgākos manipulatoru amuletus . Ar viņu palīdzību jums būs daudz grūtāk maldināt. Izmantojiet šādu pasīvo aizsardzību, jo tā patiešām ir ārkārtīgi svarīga.

Leave a Comment