Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: lai mati aug greizdamies

Matu griešana no parastas procedūras pārvērtīsies par iedvesmas avotu un veiksmi, ja izvēlēsities enerģiskākās dienas. Izmantojot Mēness kalendāru 2023. gada jūlijam, ikviens varēs atrast laiku, lai apmeklētu stilistu un mainītu savu tēlu ar labumiem veselībai un veiksmi.

Vasaras vidus ir relaksācijas, ilgi gaidītā siltuma, bezmiega nakšu, romantikas un piedzīvojumu laiks. Laimes un veiksmes atslēga būs lielisks garastāvoklis, kas, savukārt, ir tieši atkarīgs no mums pašiem. Eksperti iesaka neaizkavēt friziera apmeklējumu un mainīt savu stilu, lai kļūtu pārliecinātāks, možāks un pozitīvāks, kā arī ienestu savā dzīvē īstas brīnumainas pārmaiņas.

1., 2. jūlijs: Mēness pēdējā izaugsmes fāzē aliansē ar Strēlnieka zvaigznāju mums dod divas brīnišķīgas enerģijas dienas. Jūlija sākumā vari droši atjaunināt savu frizūru, lai aizdzītu skumjas un blūzu, uzlādētu akumulatorus ar optimismu un gūtu ne tikai pārliecību, bet arī spēkus svarīgu notikumu iedzīvināšanai.

3., 4. jūlijs: 3. jūlijā Mežāža zvaigznājā būs Supermēness. Šī notikuma ietekme ir ārkārtīgi spēcīga, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka nemainīt tēlu un atteikties no matu griešanas. Šāda procedūra izraisīs vitalitātes aizplūšanu un  nepatikšanas . Šis periods jāpavada pēc iespējas mierīgāk un jārūpējas par savu labsajūtu.

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

5., 6. jūlijs: Mēness dilst, virzoties uz Ūdensvīra zvaigznāju. Lai iedzīvinātu mīlestību un rastu iedvesmu, cirtas griešana ir 5. vērta. 6. jūlijā cirtas jāgriež piesardzīgi – pastāv risks iegūt nepareizu rezultātu un sabojāt garastāvokli. Ceturtdien jāparūpējas par cirtām un jāņem vērā tautas skaistuma receptes.

7., 8. jūlijs: Mēness ietekme Zivju zvaigznājā pārsvarā ir neitrāla, taču 7. datumā nevajadzētu taisīt sarežģītas frizūras – tās izskatīsies nevīžīgas, un būs grūti ieveidot cirtas, kā to darīja meistars. Bet 8. jūlijā var droši veidot frizūras, kas izceļas no pūļa, sniedz dzinuma un pārdrošības sajūtu.

9., 10. jūlijs: Mēness dilst un virzās uz Auna zvaigznāju. Šī kombinācija ir piemērota attēla maiņai, taču ir svarīgi izvēlēties pārbaudītu meistaru. Viņš ņems vērā ne tikai vēlmes, bet arī pateiks labāko matu griezuma variantu, ņemot vērā izskata īpatnības. Arī šajās dienās var un vajag kopt matus, stiprināt tos un izmantot ārstnieciskos ārstniecības augu novārījumus, lai cirtas spīdētu.

11., 12. jūlijs: Mēness noveco, virzās uz Vērša zvaigznāju. Šis periods ir piemērots matu atsvaidzināšanai, aizaugušo galu noņemšanai un blaugznu atbrīvošanai. Jaunas frizūras ir jāatliek, jo pastāv risks iegūt nerātnas cirtas, kuras, visticamāk, netiks uzliktas bez stipru skavu palīdzības.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment