Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: lai mati aug greizdamies

13., 14., 15. jūlijs: nakts gaismeklis trīs dienas pavadīs Dvīņu zvaigznājā. Šis periods nav tik labvēlīgs attēla maiņai, jo pastāv risks sagādāt nelielas nepatikšanas un sabojāt cirtas. Spontānas vēlmes mainīt matu griezumu var izraisīt vilšanos, tāpēc, dodoties pie stilista, labāk nedaudz pagaidīt un  parūpēties par savu izskatu mājās .

16., 17. jūlijs: Mēness pārceļas uz Vēža zvaigznāju, un 16. datums būs piemērota, lai atjauninātu savu frizūru. Šajā dienā var droši veidot un piekrist drosmīgiem eksperimentiem. 17. jūlijā mūs gaida Jauns Mēness, kura laikā nevajadzētu traucēt kosmosa enerģiju ar kardinālām izmaiņām.

18., 19., 20. jūlijs: Mēness sāk augt, virzoties uz Lauvas zvaigznāju. Pirmā šīs savienības diena pārmaiņām nav piemērota, taču 19. un 20. jūlijs būs lielisks laiks, lai atrastu sevi un uztaisītu savu sapņu frizūru. Galvenais ir izvēlēties pārbaudītu meistaru, lai rezultāts pārsniegtu visas cerības.

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

21., 22. jūlijs: Mēness kāpums Jaunavas zvaigznājā ir neitrāls laiks. Tas nozīmē, ka jaunais matu griezums nekādā veidā neietekmēs matu stāvokli. Šajā periodā klasiskie matu griezumi nesīs veiksmi, pateicoties kuriem būs vieglāk koncentrēties uz nopietniem uzdevumiem un tos atrisināt tieši laikā.

23., 24. un 25. jūlijs: Mēness turpina augt Svaru zvaigznājā. Mūsdienās matu griešana būs piemērota, ja būs pārliecība par pareizu jauna stila izvēli. Ja rodas šaubas, tad ir vērts atlikt attēla maiņu un pierakstīties pie uzticama meistara attēla atsvaidzināšanai un ataugušo galu nogriešanai.

26., 27. jūlijs: Mēness kāpums ugunīgajā Skorpiona zvaigznājā dod apņēmību, kas robežojas ar vēlmi riskēt. Šī kombinācija ir diezgan bīstama, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atlikt drosmīgu izskatu un aprobežoties ar higiēnisku matu griezumu. Meistare parūpēsies par cirtām un novērsīs to šķelšanos.

28., 29. jūlijs: Mēness kāpums Strēlnieka zvaigznājā ir lielisks laiks, lai atstātu pagātni, atjaunotu enerģiju un drosmīgi rakstītu jaunu nodaļu savā dzīvē. Jauna frizūra palīdzēs izlemt par izmaiņām. Jauns tēls palīdzēs pielikt punktu biznesam, atbrīvoties no negatīvisma un atvadīties no tā, kas kavē laimi un attīstību.

30., 31. jūlijs: Mežāža zvaigznājā augošo pavadoņu enerģija ir lielisks laiks, lai apgrieztu cirtas un atjaunotu enerģiju. Uzticams meistars palīdzēs jūliju noslēgt uz pozitīvas nots. Frizūra jāveic no rīta, lai piesaistītu veiksmi un labklājību.

Frizūras maiņa sagādās prieku un laimi, ja izvēlēsies pareizo laiku, lai dotos pie stilista. Turklāt ir svarīgi uzraudzīt savu pašsajūtu un garastāvokli, kas tieši ietekmē izskatu. Savlaicīga atpūta, pareizs miegs un labs garastāvoklis pozitīvi ietekmēs izskatu un pasargās no priekšlaicīgas novecošanās.

Leave a Comment